Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Do centra Plzně se po pauze vrací tradiční trhy!

15.09.2014 11:04

Náměstí Republiky v Plzni bude už v tomto týdnu opět patřit tradičním trhům. Po pauze kvůli rekonstrukcím v centru odstartují v tomto týdnu Václavské trhy. Chybět nebude doprovodný hudební program!

DSC09131

Centrum Plzně bude už v tomto týdnu opět patřit trhům. Od čtvrtka 18. září odstartují Václavské trhy, které potrvají až do příštího úterý. Kromě tradičních řemeslných výrobků a ukázek, nebude chybět ani hudební doprovodný program. Nejspíš největší lákadlo bude kapela Kroky Michala Davida.

Poslední původně plánované trhy se měly odehrát v polovině srpna. Bartolomějské trhy ovšem tehdy organizátoři po dohodě s městem zrušili. "Oslovilo nás město, jestli bychom to nemohli přesunout. Vlastně nemáme, jak vjet na náměstí s těžkou technikou na stavbu stánků," potvrdil tehdy QAPu za organizátory Jaroslav Strohschneider.

Už tehdy ale pořadatelé slibovali, že ty nadcházející Václavské trhy budou. Už v příštích dnech se tak na náměstí opět objeví technika, která bude stánky instalovat. "Ve dnech 18.9. – 24.9. vás srdečně zveme na další řemeslné trhy, tentokrát pořádané na počest svatého Václava. Svatováclavské slavnosti tradičně doplní oblíbené ukázky lidových tradic a řemesel. Můžete být svědky například umění řezbářů či kovářů a vybírat si ze široké nabídky rukodělných výrobků. Chybět nebude ani bohatý program a samozřejmostí je i dobré jídlo a pití," lákají organizátoři.

Václavské trhy přinesou také doprovodný hudební program. Mimo jiné v pátek 19. září zahraje na náměstí oblíbená kapela Kroky Michala Davida.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
EUC
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT