Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Zemřel plzeňský moderátor Jiří Terš

08.09.2014 15:38

"Jsou zprávy, které se píšou velmi těžko... S lítostí oznamujeme, že nás opustil náš kolega Jiří Terš," zní oficiální vyjádření zástupců Českého rozhlasu Plzeň, kde Jiří Terš působil v posledních letech jako zprávař.

IN PILSEN FEST 2013 (4)

Zemřel známý plzeňský moderátor Jiří Terš, bylo mu 48 let.

"Jsou zprávy, které se píšou velmi těžko... S lítostí oznamujeme, že nás opustil náš kolega Jiří Terš. Jeho hlas jste mohli slýchat hlavně ve zprávách, ale i při víkendovém moderování. Jsme všichni moc smutní, Jirka nám bude chybět. Nezapomeneme... Věnujte mu s námi tichou vzpomínku, děkujeme," píše se na facebooku Českého rozhlasu Plzeň, kde Jiří Terš pracoval v posledních letech jako zprávař.

"Bylo to nečekané, Jirku bohužel zradilo zdraví," sdělují zástupci ČRO Plzeň na oficiálním facebooku rádia.

V Českém rozhlase Plzeň začal pracovat už na začátku 90. let. Poté působil v soukromých rádiích - Evropa 2 a Kiss Proton. V roce 1998 začal pracovat na Radiožurnálu, moderoval hudební pořad Noční proud a Noční Radiožurnál. Po působení na Radiožurnálu se vrátil jako redaktor zpráv do ČRO Plzeň. V průběhu své kariéry se věnoval také moderování akcí. Letos v červenci oslavil 48. narozeniny.

 

 

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT