Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Hokejisté Plzně padli s Chomutovem v prodloužení

11.12.2016 18:11     11.12.2016 18:53

Hokejisté HC Škoda Plzeň sice po druhé třetině vedli, náskok se jim ale udržet nepodařilo a v prodloužení bylo nakonec lepší domácí.

DSC_5218

Hokejistům Plzně se nakonec vítězství na ledě Chomutova vybojovat nepodařilo a to ani i když po druhé třetiny byli v těsném vedení.

První třetina góly nepřinesla. I když byli plzeňští aktivnější, ke změně bezbrankového stavu to nevedlo. Dvakrát se jim navíc nepodařilo využít přesilovky.

Až druhá třetina přinesla změnu stavu. Ve 40. minutě se Plzeň dostala do vedení díky akci Dominika Kubalíka. Jeho první střelu sice chomutovský gólman vychytal, nicméně druhou nakonec do vlastní brány srazil obránce Valach.

Plzeň si ale vedení dokázala vedení udržet jen do prvních minut třetí třetiny. Ve 42. minutě srovnal na 1:1 Martin Šťovíček. Plzeň už navýšit nedokázala a v závěru základní hrací doby ještě nevyužila přesilovku. Zápas tak dospěl do prodloužení, které ukončil hned v jeho 3. minutě chomutovský Vondrka.

29. kolo Tipsport extraligy: Piráti Chomutov – HC Škoda Plzeň (0:0, 0:1, 0:1 – 1:0)

Piráti Chomutov: J. Laco (Král) – Dlapa, Flemming, Skinner, Valach, Mrázek, Rutta, Chalupa, Buchtela – Tomica (A), Huml (A), Vondrka (C) – Sklenář, Kämpf, Koblasa – Poletín, Skokan, Chlouba – Lauko, Šťovíček, Slavíček.

HC Škoda Plzeň: Machovský (Sochůrek) – Frühauf, Čerešňák, D. Sklenička, P. Kadlec (A), Moravčík, Slovák – D. Kubalík (A), Kracík, Kratěna (C) – T. Svoboda, Stach, Lev – Hrnka, Koreis, Vondráček – Švarc, Preisinger, Indrák.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství