QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Indiáni nestačili na silného soupeře z Mladé Boleslavi

02.02.2021 20:12

Indiáni vyjeli bojovat do středních Čech s Mladou Boleslaví. Tam se sehrál tvrdý boj, domácí totiž měli zálusk na třetí příčku, kterou okupovali indiáni.

min.php

Že modrobílé nečeká nic jednoduchého si uvědomoval před začátkem utkání i forvard Luboš Rob: „Boleslav je těžký soupeř, agresivní a bruslivý. Obzvlášť u nich se hraje těžce. Důležité bude se nenechat vylučovat, hrát hodně v pěti a pomáhat gólmanovi. Bude to důležitý zápas o šest bodů, tak snad ho zvládneme a uděláme zase nějako šňůru výher.“

Předpoklad se také vyplnil. Polovinu zápasu byl duel bezbrankový. V závěru druhé třetiny ale domácí Mladá Boleslav třikrát skórovala.

Do třetí třetiny nastoupili indiáni v přesile, toho využil Jakub Pour a vstřelil puk do branky soupeřů. Konec zápasu byl hektický, poslední tři minuty dohrávalai indiáni bez brankáře. To se vyplatilo a Tento risk se vyplatil a náskok domácích se opět o jednu branku snížil. Bohužel, Západočechům se nepodařilo vyrovnat a utkání skončilo vítězně pro Mladou Boleslav, která se posouvá na třetí příčku v tabulce.

Foto: HC Škoda Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24