Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Vyhrožoval své známé smrtí

21.06.2011 13:48

48letá žena se minulé úterý obrátila na plzeňské policisty s tím, že ji s nožem v ruce vyhrožoval zabitím její 33 letý známý. Policisté už agresora obvinili z loupeže a nebezpečného vyhrožování a výtržnictví.

Plzeňští policisté stíhají pro zločin loupež a přečiny nebezpečné vyhrožování a výtržnictví 33letého muže z Prachatic, který v úterý 14. června s nožem v ruce ohrožoval svou o patnáct let starší známou.

48letá žena se minulé úterý obrátila na plzeňské policisty s tím, že ji s nožem v ruce vyhrožoval zabitím její 33 letý známý. "Oznámila, že jí její známý vyhrožoval, že ji zabije a donutil ji vydat peníze. Kriminalisté zjistili, že 33letý muž z Prachatic kolem půl třetí v noci vzbudil Plzeňanku, která spala u něj na pokoji v jednom penzionu. Začal jí nadávat za to, že kontaktovala jeho matku," uvedla mluvčí plzeňské policie Martina Korandová a pokračovala: "Najednou k ní přistoupil tak, že nemohla odejít a začal na ni křičet a nadávat jí. V ruce držel nůž a vyhrožoval, že ji může i zabít. Požadoval po ní peníze, konkrétně 250 korun, které mu měla matka údajně poslat. Když mu slíbila, že pro peníze dojde, pustil ji."

Plzeňanka podle Korandové odešla pro peníze a pak mu je předala. "Když sešla po incidentu do přízemí, vytočila číslo jeho matky a chtěla s ní mluvit. V tu chvíli sešel dolů i agresor, a když uslyšel, že telefonuje s matkou, přiběhl k ní a strhl ji na podlahu. Křičel, že jí ublíží a pak se ji snažil dotáhnout ke schodišti. Pořád na ni křičel a chtěl, aby odešla pryč. Když se snažil ženu kopnout do hrudníku, přiběhli další lidé a uklidnili ho," popsala situaci policejní mluvčí a dodala, že se žena bála o svůj život, a tak vše přišla oznámit. "Policisté ze služby kriminální policie a vyšetřování 33letému muži předali usnesení o zahájení trestního stíhání pro zločin loupež a přečiny nebezpečné vyhrožování a výtržnictví."

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství