QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

08.05.2024 13:57

Pozor na dálnici D5!

Na 138. km dálnice D5 ve směru jízdy na Rozvadov, kde je z důvodu opravy komunikace sveden provoz do jednoho jízdního pruhu, došlo k poruše nákladního vozidla. Řidiči mohou sjet na exitu Mlýnec (136. km) a následně na dálnici opět najet na Sv. Kateřině. Na odstranění závady vozidla se intenzivně pracuje.

I tento týden pokračují výluky na železnici

17.10.2011 8:51

Od pondělka 17. října se na tratích železnice v Plzeňském kraji setkáte s několika výlukami. Na trati Pňovany - Bezdružice a Rokycany - Nezvěstice bude výluka celý tento týden.

DSCF8464

I tento týden vás na železničních tratích Plzeňského kraje čekají výluky. Po celý týden počítejte s problémy na trati Pňovany - Bezdružice a Rokycany - Nezvěstice.

Od pondělka 17. října do středy 26. října počítejte s výlukou na trati 175 Rokycany - Nezvěstice a zpět. Od pondělka do čtvrtka bude mezi stanicemi Mirošov - Příkosice. Vlakové spoje jsou nahrazeny autobusy v úseku Rokycany - Příkosice. Od pátku pak Příkosice - Nezvěstice. Za vlaky jezdí náhradní autobusová doprava. Neobsluhuje zastávky Šťáhlavice a Kornatice rybník.

Další výluka bude na trati 177 od pondělka do pátku 21. říjnana trati Pňovany - Bezdružice v úseku Cebiv - Bezdružice. V uvedeném úseku a době budou všechny vlaky nahrazeny autobusy.

Od pátku 21. října  začíná nepřetržitá výluka mezi stanicemi Stod - Holýšov. Potrvá až do úterý 25. října do 19:00 hodin. Expresy ve směru z Německa a do Německa pojedou odklonem přes Klatovy kromě nedělě 23. října, kdy je nahradí autobusy, a to ve dvou trasách Plzeň hl. n. - Domažlice a Plzeň hl. n. - Schwandorf.

Více čtěte zde.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT