Zkrvavený opilec řádil v nemocnici na Borech!

11.12.2014 11:10

Zásah strážníků si vyžádalo ošetřování poměrně vážně zraněného opilce v nemocnici v Plzni na Borech. Muž byl agresivní a odmítal s lékaři spolupracovat. Skončil na záchytce. Podívejte se na fotky!

Foto_krimi-plzen (2)
Foto_krimi-plzenFoto_krimi-plzen (2)Foto_krimi-plzen (3)

Plzeňští strážníci mají za sebou další zásah v areálu plzeňské nemocnice. Tentokrát je zavoalali do areálu na Borech, kde při ošetřování poranění začal "vyvádět" opilý muž. Ohrožoval personál hned na několika odděleních nemocnice. Nakonec skončil na záchytce.

Dohled strážníků si vyžádalo ošetřování zraněného muže v nemocnici na Borech. "Strážníci byli na místo povolaní kvůli asistenci při ošetřování zraněného pacienta kvůli jeho agresivitě," potvrdila mluvčí strážníků Jana Pužmanová. Muž utrpěl poměrně rozsáhlé zranění na obličeji, které si vyžádalo ošetření hned na několika odděleních. S personálem ale nespolupracoval a dokonce hrozilo, že kvůli zvyšující se agresivitě může dojít i napadení zdravotníků. 

Až po příjezdu strážníků se muž zklidnil. Následně ovšem kvůli opilosti putoval na protialkoholní záchrannou stanici. S podobnými případy se strážníci i personál fakultní nemocnice setkávají celkem často. Právě kvůli podobným případům posílila nemocnice spolupráci s policií v Plzni. V areálu na Lochotíně se tak od listopadu pravidelně objevuje hlídka policistů, která dohlíží na veřejný pořdek. "Formou pravidelných kontrol jsou monitorovány rizikové ambulantní a provozní části nemocnice a okamžitě jsou řešeny problémy spojené zejména s negativními projevy osob v nemocnici. Hlídka policie provádí úkony prověrky přítomnosti neoprávněných osob, okamžitou pomoc personálu při jeho přímém napadení nebo prověřování podnětů k odstranění rizikových faktorů provozu nemocnice. Pomoc je zaměřena i na majetkovou trestní činnost v oblasti krádeží osobních věcí a materiálu," potvrzuje mluvčí nemocnice Gabriela Levorová.

FOTO: www.krimi-plzen.cz
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT