Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

23.05.2024 13:58

Pozor! Dálnice D5 - 78.2km na trase Rozvadov - Praha dočasně uzavřena

Odstavený porouchaný kamion. Odklon na exitu89.

Koupaliště rozjíždí sezónu naplno! Areál se otevře i v Tlučné a Klatovech

04.06.2014 8:05

Koupaliště v regionu rozjíždí sezónu na plné obrátky. otevřeno už mají i v Nýřanech nebo třeba v Dobřanech. O víkendu se poprvé otevře také areál v Tlučné na Plzeňsku a zkušební provoz spustí i v Klatovech.

Koupaliště Nýřany

Výhledy počasí meteorologů zatím dělají velkou radost milovníkům vysokých teplot. O víkendu by se teploty měly šplhat až ke 30 stupňům a dobrou zprávou tak je, že koupaliště v regionu rozjíždí sezónu naplno. Otevřeli například v Nýřanech i v Dobřanech a o víkendu své brány otevře také koupaliště v Tlučné.

Sezóna koupališť v regionu se rozjíždí na plné obrátky. S předstihem už v květnu otevřel venkovní areál bazénu v Plzni na Slovanech a postupně se přidávají další venkovní koupaliště. Otevřeno už má za příznivého počasí například koupaliště v Nýřanech a sezónu zahájil i biotop Kotynka v Dobřanech.

Sezóna se rozjíždí i v Tlučné! Otevře ji beach party!

Brány dokořán otevře o nadcházejícím víkendu také koupaliště v Tlučné u Plzně. Tam se na sobotu 7. června chystá dokonce Pantheon Open Air, tedy slavnostní otevření, které přinese i trunaj v beach volejbalu, vystoupení několika DJ a spoustu koktejlů.

Otevírací doba koupaliště v Tlučné bude od soboty každý den od 10:00 do 20:00. Otevřené bude také brouzdaliště se skluzavkou, hřiště i tamní restaurace. Vstupné v Tlučné dělá 50 korun na den s tím, že děti do 6 let neplatí nic, do 14 let platí 25 korun stejně jako důchodci.

V Klatovech o nadcházejícím víkendu spustí zkušební provoz městské koupaliště. V provozu bude malý a střední bazén a otevírací doba bude v sobotu i v neděli od 10:00 do 19:00. Navíc během víkendového zkušebního provozu bude vstupné zdarma!

Bazén v Plzni na Slovanech otevřel svůj venkovní areál už 20. května vzhledem k tomu, že teploty se tehdy už šplhaly ke 30 stupňům.

Pokud máte také tip na koupání ve vašem okolí nebo oblíbené koupaliště, napiště nám na qap@qap.cz .

 

FOTO: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT