ODS odtajnila jména radních a náměstků

09.11.2010 19:35

V pondělí 8. listopadu ve večerních hodinách odtajnila plzeňská ODS jména těch, kteří zasednou v zastupitelstvu města Plzně. Dosud bylo známo jen jméno Martina Baxy, který je navržen na primátora.

Martin Baxa

Konečně se ODS nechala v pondělí 8. listopadu ve večerních hodinách slyšet, že už zná jména těch, kdo zasednou na plzeňské radnici. Také konečně schválila návrh koaliční smlouvy.

Prozatím bylo za ODS známo jen jméno Martina Baxy, který je navržen na post primátora. Nyní už je známo, že na radnici zasedne, nebo spíš zůstane, technický náměstek Petr Rund, radní pro oblast nakládání s majetkem města bude Helena Matoušová a radní pro oblast bezpečnosti zůstane Robert Houdek. Jedinou novou tváří v městské radě bude za ODS Irena Rottová, která dostane oblast školství, mládeže, sportu a životního prostředí.

V devítičlenné radě města bude mít ODS 5 křesel. ČSSD čtyři a to Evu Herinkovou jako náměstkyni primátora pro kulturu, Jana Zrzaveckého jako náměstka pro ekonomiku a náměstkem pro dopravu bude Miloslav Šimák. O čtvrtém radním ČSSD zatím není rozhodnuto.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT