Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nehoda uzavřela hlavní tah u Chotíkova! Řidič osobáku skončil v nemocnici

23.04.2014 7:58     23.04.2014 9:18

Čelní střet osobního a nákladního auta u betonárky v Chotíkově u Plzně zastavil ve středu ráno provoz na hlavním tahu I/20. Jeden řidič skončil v nemocnici. Řidiči museli počítat s dlouhým zdržením.

nehoda u seče (3)

Velké dopravní komplikace způsobila čelní srážka nákladního a osobního auta na hlavním tahu I/20 u Chotíkova u Plzně. V ranní špičce to pro řidiče znamenalo dlouhé kolony. Na první pohled hrůzostrašně vypadající nehoda si naštěstí vyžádala jen lehčí zranění.

Hlavní tah z Plzěn na Karlovy Vary u Chotíkova zablokovala ve středu ráno nehoda nákladního auta u betonárky. "Došlo k čelnímu střetu nákladního a osobního auta u odbočky na Nevřeň. Dechové zkoušky na alkohol byly u řidičů negativní. Hlavní tah I/20 byl úplně uzavřený kvůli odstraňování následků nehody. Příčiny jsou stále v šetření," řekla QAPu mluvčí policie Hana Štefflová.

Na místo musela vyjet také záchranka. Naštěstí ale nehoda neměla fatální následky. "Z místa jsme převezli jednoho muže s lehčím zraněním do fakultní nemocnice na Lochotín," potvrdil mluvčí záchranky Václav Ondra.

Na místě zasahovali také hasiči. "Hasiči muži nasadili krční límec z důvodu podezření na poškození krční páteře a ošetřili mu tržnou ránu na hlavě. Pomocí hydraulického zařízení a páteřní desky muže vyprostili a předali do péče Zdravotnické záchranné službě. Z nákladového prostoru kamionu se do lesa vysypalo několik tun balených nápojů. Firma majitele na místo události vyslala četu pracovníků, kteří museli ručně celý náklad přeložit do náhradního vozidla. I vyproštění kamionu si zajistil majitel u smluvní firmy sám," dodala k zásahu mluvčí hasičů Pavla Jakoubková.

Hlavní tah I/20 byl zhruba do čtvrt na deset úplně neprůjezdný, v místech se tak tvořily kolony už od ranních hodin. K nehodě došlo krátce po 7. hodině ranní.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství