Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Víme první! Opilý řidič boural v Plzni Černicích, auto skončilo zcela zdemolované na střeše! FOTKY

10.07.2014 21:43     11.07.2014 8:13

Ve čtvrtek po osmé hodině večer havarovalo osobní auto v plzeňských Černicích. Skončilo zcela zdemolované na střeše! Řidič byl opilý! Máme FOTKY!

Nehoda Štefánikova Plzeň _foto QAP_CZ (6)

Ve čtvrtek večer došlo k nehodě osobního auta v plzeňských Černicích ve Štefánikově ulici. Zcela zdemolovaný osobní vůz skončil po nehodě na střeše a zkomplikoval dopravu i trolejbusům. Opilý řidič byl převezen do nemocnice.

K nehodě došlo krátce po 20té hodině. Auto zůstalo na silnici, ale převrátilo se a skončilo zcela zdemolované na střeše. Dokonce bránilo i průjezdu MHD, a to až do zhruba půl jedenácté v noci.

Řidič měl v době nehody přes 1,5 promile alkoholu. Na místo byla dodatečně povolána i záchranná služba. "Byli jsme přivoláni až dodatečně, protože se řidič choval nestandardně. Převezli jsme ho do Fakultní nemocnice na Bory," sdělil QApu krátce po nehodě mluvčí záchranky Václav Ondra.

"47letému řidiči bylo naměřeno 1,66 promile alkoholu. Jel s vozem Peugeot 407 a při předjíždění vyjel mimo komunikaci na levou krajnici, narazil do betonového můstku a převrátil se na střechu," sdělila QAPu mluvčí policie Hana Štefflová.

Večer to byla už druhá nehoda na Plzeňsku, kdy osobák skončil na střeše. Ani ne hodinu před touto nehodou bouralo a převrátilo se na střechu osobní auto u Nezvěstic na Plzeňsku. Tady se ale nehoda obešla bez zranění. "K nehodě došlo na silnici I/19 v 19:15. 50letý řidič nepřizpůsobil rychlost a vyjel mimo komunikaci. Auto se převrátilo na střechu. Dechová zkouška byla negativní. Ke zranění nedošlo," uvedla dále mluvčí Štefflová.

Auto se převrátilo na střechu také večer na Tachovsku. K nehodě došlo kolem 21:15 u Chodové Plané. I tady byl nutný zásah záchranky.

Foto: QAP.CZ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT