Brzy vypukne prodej lístků na Evropskou ligu

01.07.2012 8:12

I přesto, že zatím není známo přesné datum domácího zápasu 2. předkola Evropské ligy, spustí už za dva týdny Viktorka prodej vstupenek. vstupenky budou za běžnou ligovou cenu.

logo Evropská liga

Už za dva týdny spustí plzeňská Viktorka prodej vstupenek na domácí zápas 2. předkola Evropské ligy. Zatím ale není známé přesné datum zápasu, záleží, který ze soupeřů na Plzeň čeká.

V blížícím se dvojzápase 2. předkola Evropské ligy se Viktorka utká s lepším z dvojice KS Teuta (Abánie) - FC Metalurgi Rustavi (Gruzie). Přípravu na evropské soutěže však plzeňským komplikuje nejistota termínu, ve kterém se představí domácím fanouškům.

"Devatenáctého července se však v Doosan Areně představíme pouze za předpokladu, že z dvojice našich možných soupeřů postoupí KS Teuta. V opačném případě, tedy při variantě úspěchu gruzínského celku FC Metalurgi Rustavi, pojedeme nejprve do Gruzie a teprve 26. července bychom se představili v Plzni," vysvětluje mluvčí klubu Pavel Pillár. Je to totiž dáno tím, že Rustavi má jako své domácí hřiště pro evropské poháry nahlášen stadion v Tbilisi, kde hraje svá utkání další gruzínský celek v Evropské lize, FC Dila Gori. "Ti již mají jistotu, že se právě 26. července na svém hřišti utkají s dánským AGF Århus," doplnil Pillár. Definitivní výsledek bude znám po obou záúasech tedy 12. července.

Ať už se bude hrát 19. nebo 26. července, prodej vypukne v pátek 13. července dopoledne. "Cena vstupenek bude stejná jako pro ligové utkání, tzn. 150 Kč a 120 Kč v základních relacích s platnou slevou pro děti do 15 let 50%. Prodávat se bude na pokladně u vstupu z Pallovy ulice, ve fanshopu a v provozu budou také obvyklá distribuční místa portálu Plzeňské vstupenky včetně možnosti online nakoupení," sdělil jetě mluvčí klubu s tím, že  držitelům permanentek bude stačit právě samotná kartička, není nutné si vstupenky nikde vyzvedávat.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT