Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Po vstupenkách na Spartu se zaprášilo! Vyprodáno bylo během čtyřiceti minut

20.10.2014 12:04     20.10.2014 12:54

Pouhých 40 minut byly k mání vstupenky na utkání Viktorky se Spartou 1. listopadu. O lístky se strhla velká bitva a už s předstihem je jasné, že Doosan Arena bude vyprodaná.

Viktorka_Bayern_prodej lístků (18)

Jen něco přes půl hodiny byly k mání lístky na fotbalové utkání FC Viktorie Plzeň a Sparty, které se ve Štruncových sadech odehraje 1. listopadu. Fanoušci vzali pokladny útokem a ti, kteří to nestihli, tak ostrouhají. Celkem bylo v prodeji 1800 lístků.

Prodej vstupenek odstartoval v pondělí ráno úderem 9. hodiny. "Prodej běžel na šesti pokladnách ve Štruncových sadech, fanouškům bylo k dispozici také 20 předprodejních míst systému Plzeňské vstupenky v celém Plzeňském kraji. Celkem šlo do volného prodeje 1800 míst, početně byl prodej na pokladnách stadionu a na pobočkách Plzeňské vstupenky rozdělen zhruba napůl,“ okomentoval základní čísla tiskový mluvčí Viktorie Pavel Pillár.

Celkem se fanoušci Viktorky museli podělit o sedm a půl tisíce vstupenek. Zbytek byl rozdělený nejen pro potřeby Sparty, ale také partnerům a týmu. "V součtu s pěti a půl tisíci držiteli permanentek tak bylo plzeňské veřejnosti k dispozici bezmála sedm a půl tisíc sedaček. Zhruba tisíc vstupenek je určeno pro hostující celek, z toho 644 do sektoru vlajkonošů. Zbylá místa z celkové kapacity 11 354 byla využita pro potřeby viktoriánské mládeže, A mužstva a samozřejmě také obchodních partnerů Viktorie,“ doplnil Pillár.

Vzhledem k tomu, že zápas se Spartou byl opět už předem označený jako rizikový, nebylo možné koupit lístky na internetu. Teď už je navíc po všem a fanoušci, kteří si nestihli zajistit vstupenky včas, mají zkrátka smůlu. "Vnímáme obrovský zájem o vstupenky od příznivců obou klubů, naším cílem bylo umožnit návštěvu zápasu především fanouškům Viktorie. V tuto chvíli je prodej pro domácí sektory definitivně ukončen, Sparta bude distribuovat lístky pro své fanoušky po vlastní ose,“ uzavřel mluvčí klubu.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT