Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Složky IZS zasahují u několika dopravních nehod v Plzeňském kraji - FOTKY

09.05.2024 15:53

Policisté, hasiči i záchranáři zasahují u několika dopravních nehod v Plzeňském kraji. Z míst jsou hlášeny zraněné osoby.

Nehody 090524_HZSPK

K dopravní nehodě došlo krátce před druhou hodinou odpolední na hlavním tahu z Plzně do Karlových Varů. "Řidička (1961) s vozidlem Mitsubishi jela od Všerub na Hunčice a dle všeho zřejmě nedala přednost vozidlu Škoda jedoucí po hlavní komunikaci, které jelo ve směru od Karlových Varů. Společně s řidičkou (1981) ve vozidle Škoda cestovaly další dvě ženy a ty byly převezeny k lékařskému ošetření. Dechové zkoušky negativní. Přesnou příčinou a veškerými okolnostmi se zabývají policisté z územního odboru Plzeň venkov," uvedla policejní mluvčí. Obě ženy byly s lehčími zraněními transportovány do plzeňské nemocnice.

Ke zranění dvou osob došlo i při nehodě v Regensburské ulici v Plzni. "Záchranáři z místa transportovali dvě ženy- 77 let lehčí zranění a druhá žena 75 let se středně těžkým zraněním, obě na akutní příjem Fn-Lochotín," dodala mluvčí záchranky.

Ke střetu automobilu a motorky došlo v ulici Nádražní v Sušici, z místa je hlášeno zranění. K podobné nehodě došlo i v Dobřanech na silnici 18034.

Foto HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT