Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Vloupání do polikliniky na Borech! Zloděj se podíval přímo do kamery, FOTKY

07.01.2015 14:42

Policie šetří vloupání do polikliniky v Plzni na Borech a zároveň žádá o pomoc veřejnost. Identifikovat zloděje by nemělo být až tak těžké. Při "akci" se totiž podíval přímo do kamery! Poznáte pachatele?

Policie řeší vloupání do polikliniky na Borech v Plzni, ke kterému došlo na sklonku loňského roku. Po několika dnech má k dispozici i záznamy bezpečnostních kamer a ukázalo se, že zloděj nejspíš rozhodně nepatřil k těm "chytřejším". Při vloupání se totiž podíval přímo do kamery...  

K vloupání do polikliniky došlo v noci z 30. na 31. prosince. "V přízemí budovy násilím otevřel okno vedoucí do recepce tohoto zdravotnického zařízení, jím vlezl dovnitř a přijímací prostor prohledal. Následně z příruční pokladny a nezajištěné skříňky odcizil finanční hotovost v celkové výši 1 400 korun, firemní razítka a klíče," popsala policejní mluvčí Hana Štefflová.

Policie případ začala okamžitě šetřit a nyní už má v rukou i záznamy z kamer (viz fotogalerie). "Plzeňští policisté ve věci ihned zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádež, za který pachateli hrozí trest odnětí svobody v délce trvání až dva roky. V rámci objasňování události se jim podařilo získat i kamerový záznam, který zachycuje pachatele," doplňuje policejní mluvčí.

Policisté se v rámci vyšetřování obrací na veřejnost s jasnou žádostí. Muže na záběrech nebude pro některé nejspíš žádným problémem poznat. Případné svědky, kteří by mohli muže na záznamech identifikovat nebo by mohli poskytnout další informace k celému případu, policie žádá, aby se obrátili buď na linku 158 nebo na jakoukoliv služebnu Policie České republiky.

FOTO: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství