Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Boutique Fifi přináší do Plzně světovou psí módu

20.04.2012 8:15

Psi už dávno nepatří k boudě a na řetěz. Stali se našimi společníky, kteří nás provázejí téměř všude a my jim proto chceme dopřát to nejlepší. Pokud si navíc potrpíte na kvalitní, značkové věci, nejdete vše, co váš pejsek potřebuje v Boutique Fifi přímo v pasáži Slávie na náměstí Republiky v Plzni!

Fifinka

Psi už dávno nepatří k boudě a na řetěz. Stali se našimi společníky, kteří nás provázejí téměř všude a my jim proto chceme dopřát to nejlepší. Pejsci s námi cestují do hor nebo k moři, navštěvují společenské akce, pravidelně jim dopřáváme péči ve speciálních psích salónech. Samozřejmostí jsou hotely, kde jsou čtyřnozí návštěvníci vítanými hosty. Časté změny prostředí, ale vyžadují i zvýšenou péči a kladou také důraz na vybavení našich miláčků.

Pokud si navíc potrpíte na kvalitní, značkové věci, nejdete vše, co váš pejsek potřebuje v Boutique Fifi přímo v pasáži Slávie na náměstí Republiky v Plzni. Módní kolekce mezinárodních designových značek jako jsou Puppia, Louisdog, Pinkaholic, Pretty Pet atd. lze tedy nyní zakoupit nejen v luxusních obchodech ve světových metropolích, ale už i v Plzni.

"Boutique Fifi jsem otevřela proto, že mám fenku nahačku a nebavilo mě vybírat oblečky přes internet. Většinou jsem netrefila správnou velikost nebo obleček vypadal ve skutečnosti jinak než na obrázku a následovalo zdlouhavé vracení balíčku. Inspirací pro mě byla prodejna pro pejsky v Praze, kde jsem byla v sedmém nebi, protože jsem si vše mohla důkladně prohlédnout a vyzkoušet. Ve svém obchodě nabízím nejen klasické zimní oblečky a pláštěnky pro psy, ale i pyžámka, župany, trička, společenské šaty, tepláky, mikiny, vesty a mnoho jiného," vysvětluje majitelka Boutique Fifi Jana Skálová.

Většina páníčků pořizuje pejskům oblečky na zimu, aby byli chráněni proti chladu. Některá plemena ale potřebují ochránit i před slunečními paprsky, což začíná být aktuální právě teď s příchodem jarních měsíců. Co byste majitelům těchto pejsků doporučila?

Na jaře a v létě pomohou ochránit pejsky před prudkým sluncem například šatičky, tílka nebo mikiny. To se týká hlavně naháčů a yorkšírů, kteří se mohou na sluníčku snadno spálit.

I psí oblečky podléhají diktátu módy, jaké barvy jsou letos módní?

Kdo chce mít pejska oblečeného podle trendů letošního jara a léta, měl by volit proužky a námořnický styl nebo hnědou a růžovou barvu. Skutečně trendy růžové oblečky nabízí, jak napovídá i název, newyorská značka Pinkaholic. Samozřejmě k oblečkům patří i různé doplňky, jako jsou mašličky nebo šperky. V boutique Fifi zákazníci najdou také velký výběr elegantních a pohodlných obojků, vodítek a kšírů.

Součástí nabídky boutique Fifi je i kvalitní psí kosmetika? O co mají chovatelé psů největší zájem?

Oblíbená je kvalitní bio kosmetika, zejména šampony omezující zacuchávání chlupů nebo pro snadné rozčesávání či speciálně pro štěňátka. Dále je to třeba velmi příjemná voňavka nebo spray proti zápachu z tlamičky.

Blíží se doba dovolených. Pokud budu chtít v létě vyrazit se svým pejskem autem k moři, co mi nabídnete? Budu zřejmě potřebovat autosedačku nebo kšíry do auta...

Určitě doporučuji autosedačku pro pejsky, což je letošní hit. Navíc v autě zajistí bezpečnost nejen pejska, ale i vaši. Mohu nabídnout i krásné tašky a pelíšky, ve kterých se pejsek bude cítit velmi příjemně a pohodlně. Chtěla bych zmínit kočárky pro psy, protože je to výborná věc, která se dá využít při pochůzkách ve městě, na nákupech nebo při dlouhých procházkách. Kočárek slouží také jako autosedačka nebo jezdící taška a dá se nosit i na zádech, navíc je lehký, hezky vypadá a dá se složit jednou rukou.

Velmi důležité při výcviku a výchově pejska jsou hračky a odměny, o co je mezi pejskaři největší zájem?

Výběr je skutečně veliký. K nejoblíbenějším hračkám patří hlavně ty hodně barevné a také pískací. Pokud budete chtít potěšit svého pejska pamlskem, můžete vyzkoušet zdravé mlsání s minimem tuku a vysokým podílem bílkovin. Tyto pamlsky jsou vyrobeny šetrnou metodou – sušením na horkém vzduchu.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT