Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Viktorka porazila Slovácko. Šulc k vítězství dopomohl hattrickem!

11.05.2024 16:59

V sobotu 11. května od 15 hodin čekal Viktorku v Doosan Areně nadstavbový duel se Slováckem.

2024.04.24-17.55.55-376w

Do utkání vstoupily oba celky velmi aktivně. Do první velké šance se dostal v 13. minutě Milan Havel. Jeho ránu však brankář Slovácka vyrazil do břevna. O několik vteřin později to Havel zkusil znovu, brankář Heča však opět míč úspěšně vyrazil.

Tlak Plzně neustával a Viktoriáni se v 16. minutě mohli radovat z prvního gólu. Matěj Vydra parádně překonal obranu Slovácka, míč se poté odrazil od brankáře přímo k nohám Pavla Šulce, který bez problémů zakončil. Viktoria vedla 1:0.

Plzeňští fanoušci se ale neradovali dlouho, srovnáno bylo ve 32. minutě. První velká šance Slovácka přinesla srovnávací gól. Střela Kohúta mířila přesně k tyči, domácí brankář Jedlička na míč nedosáhl. Stav byl tedy vyrovnaný 1:1.

Ve 40. minutě Viktoriánům zatrnulo. Filip Vechta dostal přihrávku těsně před plzeňskou branku, přihrál balon na druhou stranu na Jurošku a ten prudkou ranou z těsné blízkosti trefil z prázdné branky pouze břevno.

Plzeň následně přenesla hru na polovinu Slovácka. Hlavička Jirky se odrazila od tyče. Z následného rohového kopu už gól padl, trefil se Lukáš Hejda

Fotbalisté Viktorky se dostali opět do vedení a do šaten odcházeli za stavu 2:1.

Druhá polovina začala velmi opatrně. Několik menších šancí bylo k vidění na obou stranách. 

V 68. minutě šel rozhodčí na monitor prozkoumat situaci, která se odehrála před brankou domácích. Ruka Radima Řezníka v pokutovém území znamenala penaltu. K míči se postavil Marek Havlík a bez problému ji proměnil. Bylo tedy opět srovnáno na 2:2.

Tlak Plzně po srovnávací brance opět vzrostl. Ale ani jedna šance se nepodařila proměnit.

Zlomový okamžik přišel v první minutě nastavení. Hlavní sudí šel opět k monitoru, kde prozkoumával situaci, kdy se v pokutovém území po hlavičce Chorého míč dotkl ruky obránce Slovácka. Po chvilce čekání rozhodčí odpískal penaltu. K míči se postavil Pavel Šulc, který ho nekompromisně umístil k pravé tyči. Viktorka vedla 3:2.

O vítězství Viktorie rozhodl Pavel Šulc. V posledních vteřinách utkání mělo Slovácko standardní situaci, brankář Heča šel do pokutového území vypomoct. Míč se však po rozehrávce dostal k Šulcovi, který ho bezpečně dostal do prázdné brány Slovácka.

Šulc se tak mohl radovat z hattricku, kterým výrazně dopomohl Viktorce k dnešnímu vítězství 4:2 nad Slováckem.

Foto ilustrační Hynek Sladký

 

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT