Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

V plzeňském amfiteátru budou horolezci malovat plátno!!!

15.06.2013 11:08

Filmové noci se blíží a vrcholí i přípravy v plzeňském amfiteátru. Na promítací stěnu se v pondělí 17. června zavěsí skupina horolezců a budou natírat plochu bílou barvou!

a

Jubilejní 10. ročních Filmových nocí se blíží mílovými kroky a přípravy lochotínského amfiteátru u plzeňské ZOO vrcholí. Promítání filmů bude předcházet ještě jedna velmi zajímavá akce. Na promítací stěnu se v pondělí 17. června zavěsí skupina horolezců a jejich úkolem bude natřít promítací plochu bílou barvou.

Natírat se bude od pondělka do středy od půl 9 do 18 hodin.  Pouze v časech prezentací dravců v úterý a středu 10:45–12:00 a 15:15–16:30 se práce přeruší.

Co se týká samotných Filmových nocí, ty odstartují 3. července a na milovníky nočního promítání čeká několik novinek. „Letos se mohou diváci těšit na starší české filmové lahůdky i na hity světové kinematografie. Více než polovina promítaných snímků bude zahraniční provenience. Nově jsme oslovili i Českou televizi a Národní filmový archiv," prozrazuje organizátor Radek Uhlíř.

Zajímavou novinkou bude i sekce věnovaná filmům, které se natáčely v Plzni nebo snímky studentské. Dětem i jejich rodičům pak udělají radost filmy Bota jménem Melichar, Jak dostat tatínka do polepšovny, Princové jsou na draka, S tebou mě baví svět či Pelíšky. Jako ochlazení v parném létě chystají organizátoři netradičně projekci Mrazíka a milovníci novějších titulů se můžou těšit na filmy Skyfall, Bídníci, Anna Karenina, Twilight sága: Rozbřesk–2. část nebo Hobit Neočekávaná cesta a další.

Během devíti let promítly Filmové noci 300 filmů během 451 projekcí! Do hlediště usedlo na 7 tisíc diváků. Nejúspěšnějším filmem byl v roce 2007 Bestiář Ireny Pavláskové, který vidělo 793 platících diváků.

Více o programu zde.

FOTO:Ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství