Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

U Nepomuku dojde za částečné uzavírky hlavního tahu k úpravě křižovatky

07.04.2024 18:00

U obce Klášter nedaleko Nepomuku budou zahájeny práce na úpravě křižovatky silnice I/20 a III/11747.

ilustrační foto RSD

Dle mluvčího ŘSD je současná podoba křížení silnice I/20 se silnicí III. třídy už dnešním potřebám nevyhovující jak svým výškovým, tak i šířkovým vedením. Stává se také místem poměrně častých dopravních nehod.

Stavební úpravy povedou ke zlepšení poměrů v prostoru křížení silnic a také ke zvýšení bezpečnosti silničního provozu. "V následujících měsících tak budou za částečné uzavírky hlavního tahu prováděny stavební práce, které změní podobu křižovatky. Provedena bude tzv. rektifikace směrového a výškového oblouku na silnici I/20, ve směru od Plzně bude zřízen nový odbočovací pruh a upraveno bude i napojení silnice III/11747. Dále bude upraven jeden propustků na trase a upraveny budou také přilehlé vjezdy a sjezdy," uvedlo ŘSD.

POZOR! Částečná uzavírka silnice I/20 je povolena až do ledna následujícího roku, nicméně ŘSD plánuje dřívější zprovoznění tohoto úseku.

Foto ŘSD

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT