Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

16.06.2024 14:15

Tragická nehoda zastavila provoz na dálnici, na D5 zemřel motorkář

Nehoda se stala dopoledne u Loděnice ne Berounsku ve směru na Prahu

Dámská jízda v Cinestaru láká na novou komedii Karla Janáka

09.03.2014 9:55

Další dámská jízda multikina Cinestar představí novou komedii Karla Janáka "10 pravidel jak sbalit holku". Na promítání dorazí režisér i herci!

cinestar

Multikino Cinestar připravilo další speciální akci pro všechny ženy a dívky, oblíbenou dámskou jízdu, tentokrát s novou komedií Karla Janáka. Další letošní dámská jízda proběhne v úterý 11. března od 18.30 hodin v černickém multikině.

Připraven bude pro všechny přítomné dámy welcome drink v podobě sklenky šampaňského a chybět nebude ani losování o atraktivní ceny. Vedle filmového zážitku si tak mají dívky a dámy možnost z kina odnést také hodnotný dárek.

Tentokrát je z filmového pohledu dámská jízda věnována nové komedii Karla Janáka 10 pravidel jak sbalit holku. Po skončení projekce budou mít přítomné zástupkyně něžného pohlaví možnost setkat se s režisérem a herci.

A na co se můžete těšit na filmovém plátně?

Hlavní hrdina nové filmové komedie Marek je typickým příkladem mladého mimoně, žijícího ve vlastním vesmíru. Je to chytrý a milý student astrofyziky, jehož největší láskou jsou nejen hvězdy, ale i horoskopy. Jeho dráhu mu však jednoho dne překříží dívka snů a Marek se zamiluje tak beznadějně, že ve škole není schopen ani udělat zkoušky. V tento moment se do věci obouvají jeho odhodlaní přátelé. Rozhodnou se povolat na pomoc a zasvětit do Markových problémů jeho otce, který je úspěšným vydavatelem řady bestsellerů na téma: jak získat ženu. Společně pak začnou Markovi připravovat velkou strategickou hru, díky níž by se mu mělo podařit najít cestu k milované dívce. Tím mu však zadělali na nejeden veliký průšvih. Marek pod vedením otce a přátel absolvuje velmi svérázný kurz dívčí psychologie. Platí ovšem v životě těch 10 zaručených pravidel přesně podle knížek? (Zdroj: oficiální text distributora)

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte