QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Kde jezdí nejhezčí vánoční tramvaj? Hlasujte pro Plzeň

15.12.2018 8:06

Plzeň má nádhernou vánoční tramvaj. To ale může potvrdit i v anketě, kde jsou konkurenti nejen z Čech, ale i zahraničí. Zatím má Plzeň nejvíce hlasů. Hlasujte také.

DSC_0295 DSC_0295
vanocni tramvaj Baselvanocni ramvaj Bratislavavánocni tramvaj Bratislavavanocni tramvaj Baselvanocni tramvaj Brnovanocni tramvaj Budapest

Kde jezdí nejhezčí vánoční tramvaj? V Plzni. Praze, Budapesti, v Záhřebu, v Olomouci, Bratislavě, Mnichově nebo v jiném městě? Anketu o nejhezčí vánoční tramvaj najdete zde.

Vánoční tramvaj se v Plzni shledala s obrovským nadšením. PMDP rozhodně nic nepodcenily, příprava trvala tři čtvrtě roku a výsledek stojí opravdu za to. Tramvaj zdobí dvě tisícovky světýlek i speciální polep.

Více o tom, jak vánoční tramvaj v Plzni vznikala, najdete v článku Vánoční tramvaj se v Plzni stala megahitem! Jak vznikala?

Vánoční tramvaj bude v Plzni jezdit až do 6. ledna, a to na lince číslo 2. „Linka číslo 2 byla vybrána po konzultaci s naším dopravním oddělením. Když to řeknu zjednodušeně, je nejbezpečnější. Linku číslo 4 by Vánoční tramvaj nemusela zvládat kapacitně a na lince číslo 1 evidujeme nejvíce nehod,“ vysvětluje René Vávro. Tramvaj navíc řídí jen ti nejzkušenější řidiči Plzeňských městských dopravních podniků, kteří za sebou mají letitou praxi.

foto: vánoční tramvaj Plzeň - PMDP, ostatní tramvaje - https://mhd86.cz/

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24