Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

16.06.2024 14:15

Tragická nehoda zastavila provoz na dálnici, na D5 zemřel motorkář

Nehoda se stala dopoledne u Loděnice ne Berounsku ve směru na Prahu

Fotbalisté Plzně zůstávají v zimní přípravě neporazitelní, FOTKY ze zápasu na Kypru!

10.02.2014 19:35     10.02.2014 20:30

Ve druhém přípravném zápase v rámci soustředění na Kypru zdolali hráči FC Viktoria Plzeň bulharského účastníka evropských pohárů - tým PFK Levski Sofia 3:0!

sofia10
sofia6Sofia2sofia3Sofia4Sofia5sofia7sofia8sofia9sofia11sofia10

Plzeňští fotbalisté nabírají slušnou formu. Během zimní přípravy zůstávají neporazitelní, zvítězili i ve druhém přípravném zápase během soustředění na Kypru. Tentokrát si svěřenci kouče Uhrina poradili s bulharským účastníkem evropských pohárů, týmem PFK Levski Sofia, 3:0. Kouč viktoriánů oproti utkání s Vilniusem zamíchal sestavou, od začátku se představili například Bolek, Hejda, Štípek nebo dvojice útočníků Wágner – Bakoš.

V tréninkovém areálu kousek od Larnaky se Viktorka poměřila s kvalitním soupeřem... A úvod zápasu přinesl šance na obou stranách. Marek Bakoš ale střelou z hranice pokutového území neuspěl, branka soupeře pak nebyla uznána pro ofsajd. Skóre nakonec otevřel po necelé čtvrthodině hry Marián Čišovský, první gól dával po rohovém kopu a centru Pavla Horvátha. Také druhá branka nesla slovenskou gólovou pečeť. Po kombinaci Štípka s Hořavou nacentroval druhý jmenovaný před branku a z levé strany se trefil Ďuriš. Soupeř však neskládal zbraně. S nebezpečnou hlavičkou si ale poradil Petr Bolek a strážce viktoriánské brány se vyznamenal i v poslední minutě prvního dějství, kdy vyrazil ránu z 20 metrů na tyč.

Do druhé poloviny zápasu opět vkročili lépe Západočeši. Po centru Horvátha byl v pokutovém území po několika odrazech nejpohotovější Wágner a umístěnou přízemní střelou zvýšil na 3:0. Duel se pak odehrával hlavně mezi šestnáctkami, nebezpečnější situace si vytvářeli viktoriáni hrající v bílých dresech. Kovařík povedenou dělovkou z 20 metrů mířil těsně vedle, ránu z otočky v podání Koláře si pohlídal bulharský brankář. Na druhé straně sbíral centrované míče Bolek, kterého v závěru zaskočil na brankové čáře Kovařík.

Viktoria v boji s kvalitním soupeřem udržela čisté konto a připsala si cenné vítězství 3:0. Poslední duel soustředění a generálku na utkání se Šachtarem Doněck odehraje Plzeň ve čtvrtek proti ruskému Rostovu.

Sestava Viktorie: Bolek - Řezník, Čišovský (46. Procházka), Hejda, Limberský (46. Kovařík) – Štípek (85. Veselinovič), Hořava, Horváth (60. Kolář), Ďuriš (75. Končal) – Wágner (60. Tecl), Bakoš.

FOTO:FC Viktoria Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
EUC
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte