Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Nebojíme se horka ani soupeře, říká Pavel Vrba před Jerevanem

08.07.2011 13:44

V úterý 12. července čeká viktoriány zápas s arménským Pyunikem. Jaká bude sestava, co tým čeká přímo v Jerevanu a jak se srovná s vysokými teplotami? Na to jsme se zeptali trenéra mistrů ligy Pavla Vrby.

viktorka jarni foceni foto qap (16)

Jaká bude hra na hřišti Pyuniku Jerevan v úterý 12. července? V Arménii jsou vyšší teploty, jak se tým mistrů ligy s tímto srovná a v jaké bude hrát sestavě? To zjišťoval QAP u trenéra Pavla Vrby. Viktoriány čeká posledních pár dní přípravy.

Sháněl jste informace o soupeři?

"Měl jsem možnost vidět zápas Arménie - Slovensko a to v prostředí, kde budeme hrát. A také víme, že většiná hráčů Pyuniku je právě i v nároďáku, také trenér národního týmu je trenérem Pyuniku, takže jsme mohli v tomto utkání právě vidět i jejich způsob hry. Další info jsme získali z DVD se zápasy. Vycházíme z těchto informací."

Jaký je zdravotní stav mužstva?

"Tak Pavel trochu kašle ... (smích)...jinak vážně, jsme všichni k dnešnímu dni zdravotně v pořádku a fit."

Jaká je vlastně charakteristika soupeře?

"Mužstvo Pyuniku je složeno z většiny z mladších hráčů, kolem 20 let. Mají velice dobrou organizaci hry, myslím, že v rozestavení mají podobnou hru jako my. Jsou nebezpeční v individuální technice, v zápase, který jsem viděl, byli bezesporu lepší než soupeř. Ale věřím, že my je potrápíme víc."

Po zápase s Neftči Baku jste říkal, že mají podobný styl hry, pomohlo vám to v přípravě na Pyunik?

"Nechci říci, že jde o podobný styl hry. Mají tam 4 Brazilce, Belgičany, to je jiné. Pyunik je složen především z domácích odchovanců. Baku má určitě větší zkušenosti, ale má přibližně stejnou kvalitu. Navíc vzhledem k zeměpisným šířkám hrají určitě podobný fotbal jako Pyunik."

Máte už jasno o sestavě?

"Tak skoro týden před zápasem říkat sestavu je nesmyslné, že....nevíte, co se stane na tréninku. Určitě jsou tam dva posty, ve kterých nemáme jasno. Ale velké změny tam nebudou. Určitě je to ale ovlivněno třeba odchodem Rezka, změna určitě ale nastane v defenzivě příchodem velmi slušného hráče, kterého jsme sem nevzali, aby seděl na lavičce. "

12. července FC Pyunik - Fc Viktoria Plzeň 17:00

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství