Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Jonathan Gaudet naplnil Měšťanskou besedu rytmy blues

13.08.2012 21:45

Kanadský charismatický hudebník Jonathan Gaudet naplnil v pondělí 13. srpna zahradu Měšťanské besedy rytmy blues. Prohlédněte si fotografie z koncertu.

IMG_0013

Také zahrada Měšťanské besedy hostí koncerty probíhající v rámci festivalu Živá ulice.

V pondělí 13. srpna se již před sedmou hodinou začali na zahradě scházet Plzeňané, aby si následně vychutnali rytmy blues v podání kanadského hudebníka Jonathana Gaudeta.

Gaudet je Kanaďan, který klasickým bluesovým hitům dodává punc svěžesti. Do Plzně se vrátil dle svých vlastních slov rád a i publikum mu aplausem dalo jasně najevo, že ho nejen opět rádo vidí, ale především slyší.

S publikem mezi písněmi zpěvák pohovořil, ovšem neomezoval se na angličtinu, vždy prohodil několik slov také česky, za což se mu dostalo uznalého potlesku.

V repertoáru Jonathana Gaudeta naleznete španělské balady i francouzské originální skladby, jejichž výběr zahrál také v Měšťanské besedě.

"Ne, na náměstí na koncerty moc nechodím, to už je moc moderní, ale sem si chodím hudbu poslechnout ráda. Většinou to má něco do sebe, v klidu si sednu a dám si k tomu dvě decky červeného," prozradila nám paní Dáša z Plzně.

Se svým hrubým i jemným hlasem, slide kytarou a Amistar tricone rezonátorem vzal Gaudet plzeňské posluchače doslova na cestu prostorem a časem.

Jirka z Plzně si pochvaloval, že vystoupení charismatického Kanaďaná má šmrnc. "Zní to super, je to plný energie. Skvělý relax po náročném pracovním dni."

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT