Další úspěch TOXI týmu! Zadržel dealera pervitinu - FOTKY

09.10.2020 15:33

48letý muž z Plzně distribuoval pervitin, protože tím chtěl vyřešit svoji finanční situaci. Přitom ho již provázela dorgová minulost, za distribuci a výrobu drog byl již odsouzen.

2
1234

"Ze spáchání zvlášť závažného zločinu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy byl plzeňskými policisty obviněn 48letý muž z Plzně. Ten na území města Plzně distribuoval psychotropní látku metamfetamin neboli pervitin. Drogu nejméně v jednom případě nabídl i zadarmo," potvrdila mluvčí policie Michaela Raindlová.

Za dopadením je dobrá práce plzeňského TOXI týmu. "Díky preciznímu operativnímu šetření policisté zjistili, že muž drogu vyrábí na palouku u rybníka v blízkosti řeky Úslavy. Dealer měl laboratoř na výrobu drog doslova pod širým nebem. Ve chvíli, kdy se pokoušel dokončit výrobní proces pervitinu, byl policisty zadržen. V době zadržení měl u sebe ještě pytlík s marihuanou," popisuje policejní mluvčí.

Muž prý výrobou a prodejem drog řešil své finanční problémy. V minulosti byl za stejný trestný čin odsouzen. Nyní mu hrozí až desetiletý trest odnětí svobody.

foto: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT