Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Tragická nehoda zablokovala hlavní tah na Klatovy! Cyklistka zemřela na místě!

28.10.2013 16:46     28.10.2013 17:15

Tragická srážka osobního auta a cyklistky zastavila v neděli provoz na hlavním tahu Plzeň Klatovy. U Švihova před mostem srazila dodávka cyklistku. Život jí nezachránila ani okamžitá pomoc záchranky. Žena zemřela na místě!

DN Lochousice

Tragická nehoda zastavila dopravu na hlavním tahu I/27 z Plzně na Klatovy. Před Švihovem před mostem na hlavním průtahu srazila dodávka starší cyklistku. Žena na místě zemřela. Přivolaná záchranka už jí nedokázala pomoct. Nehoda se řešila odpoledne také u Kolince na Klatovsku. Tam boural teprve 16letý kluk na motorce.

Na několik hodin byl uzavřený v neděli odpoledne hlavní tah z Plzně na Klatovy. Na silnici I/27 před Švihovem srazila dodávka ženu na kole. "Došlo ke střetu dodávky a cyklistky. 65letá žena po střetu bohužel zemřela. Alkohol i dorgy byly u řidiče vyloučeny provedenými zkouškami. Doprava byla odkláněná již od křižovatky u mostu," potvrdila QAPu mluvčí policie Jana Tomková s tím, že příčiny tragické nehody jsou stále v šetření. Zatím to ovšem vypadá, že dodávce, která jela po hlavním tahu, nedala žena na kole přednost a vjela z vedlejší silnice přímo pod kola auta.

Ženě nepomohl ani včasný zásah záchranky. "Na místě jsme zasahovali. Ženu ve věku zhruba 65 let jsme resuscitovali. Bohužel žena na místě podlehla," řekl mluvčí záchranky Václav Ondra.

Na Klatovsku se během odpoledne bouralo také u Kolince. Tam havaroval teprve 16letý chlapec na motorce. "Došlo k nehodě menší motorky. Alkohol byl u řidiče vyloučený dechovou zkouškou. Došlo jen k drobnému poranění," dodala policejní mluvčí. Podle našich informací jel teenager na skútru a havaroval kvůli poryvu větru.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte