Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Mrtvý muž ležel v potoce v Poběžovicích! Případ šetří kriminálka

02.01.2015 13:41     02.01.2015 13:55

Domažlická kriminálka řeší případ mrtvého muže, jehož tělo našel svědek v potoce v Poběžovicích. Policie zatím neví, jestli je na vině alkohol. Podle všeho měl zemřít kolem silvestrovské půlnoci!

ilustrační foto_QAP foto (29)

Silvestr v Plzeňském kraji nejspíš přece jen bude mít jednu oběť. Kriminálka v Domažlicích řeší případ mrtvého muže, jehož tělo se našlo na Nový rok v potoce v Poběžovicích. Podle předběžných závěrů měl muž zemřít kolem silvestrovské půlnoci. Nejspíš na jeho smrti ale nikdo cizí vinu nenese.

Mrtvolu muže našel v potoce svědek na Nový rok. "Domažličtí kriminalisté prověřují okolnosti nešťastného úmrtí 64letého muže. V Poběžovicích bylo včera dopoledne v potoce Pivoňka nalezeno náhodným kolemjdoucím lidské tělo. V deset hodin dopoledne přijali oznámení o této události policisté na tísňové lince 158. Na místo ihned vyjeli domažličtí kriminalisté. Místo nálezu ohledali policejní potápěči. Přivolaná lékařka jako předběžnou příčinu úmrtí, ke kterému došlo kolem půlnoci, stanovila utonutí," potvrdila mluvčí policie Dagmar Brožová.

Zatím ale policie případ dál vyšetřuje, dokud nebude mít k dispozici kompletní výsledky pitvy. Je totiž dost dobře možné, že muž se utopil kvůli přemíře alkoholu. "Ke zjištění faktické příčiny smrti a také ke zjištění toho, zda při této tragické události sehrál svou roli alkohol, byla nařízena soudní pitva," uzavřela policejní mluvčí.

FOTO: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství