Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Snaha zaparkovat skončila téměř napadením nožem!

08.11.2011 12:45

Policisté hledají svědky, kteří by napomohli osvětlit okolnosti fyzického napadení na parkovišti před obchodním domem v Radčické ulici v Plzni. Dva řidiči tu chtěli zaparkovat na jednom místě, starší se na mladšího vytasil s nožem!

Policisté z obvodního oddělení Plzeň – střed prošetřují okolnosti případu, který prozatím kvalifikovali jako přestupek proti občanskému soužití. Na parkovišti u obchodního domu vzal jeden řidič na druhého nůž!

V úterý 1. listopadu 2011 kolem 14. hodiny došlo na parkovišti před obchodním domem v Radčické ulici v Plzni ke konfliktu mezi dvěma muži. "Do parkovací zóny zajížděl se Citröen Xsara 20letý mladík z jihu Plzeňska a chtěl zaparkovat na volném místě. Proti němu vyjel jiný Citröen a jeho řidič se snažil zaparkovat na to samé místo. Obě auta se lehce srazila. Následně se mezi oběma řidiči strhla slovní rozepře," informovala mluvčí plzeňské policie Simona Čejková s tím, že 20letý mladík se poté otočil a odcházel pryč. "Druhý z obou aktérů se proti němu rozjel a těsně před ním zastavil. O chvíli později oba muži opětovně začali řešit vzniklý spor. Slovní rozepře ale skončila tím, že neznámý řidič uchopil mladíka za bundu a pod krk mu přiložil nějaký předmět, který měl v ruce. Napadený soka udeřil do obličeje s tím, aby toho zanechal. To útočníka zřejmě naštvalo, a začal se s mladíkem postrkovat, až oba upadli na zem. Muž z jihu Plzeňska nakonec od muže odstoupil a poté si všiml, že má v ruce nůž."

Agresor, kterého policie hledá, byl ve věku 40 až 50 let, vysoký asi 180 centimetrů, střední postavy a tmavší pleti. "Měl krátké vlasy tmavé barvy a na hlavě dioptrické brýle. Mluvil česky bez cizího přízvuku. Na sobě měl světlou košili a džíny," popsala hledaného Čejková a dodala, že policisté žádají všechny svědky, kteří by měli informace, které pomohou s šetřením tohoto případu, aby se přihlásili osobně na obvodním oddělení Plzeň – střed na Anglickém nábřeží č. 7 v Plzni nebo aby své informace zavolali na telefonní číslo 974 323 522 anebo na tísňovou linku 158.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství