Auto CB ŠKODA nový SUPERB

S novým partnerem zimního střediska Špičák přichází i spousta novinek

13.11.2012 14:36

Díky novému partnerovi se dočká Špičák v letošní sezóně rozsáhlé modernizace celého areálu.

Zimní areál Špičák mohl díky novému spolumajiteli realizovat řadu projektů, na které mu dříve chyběly finance. UNILEASING a. s. se stala vlastníkem poloviny podílu šumavského střediska SKI a BIKE a toto nové spojení zimnímu areálu neskutečně prospívá.

Pro sjezdové lyžaře jsou na nadcházející zimu připraveny již dokončené rozšířené sjezdové tratě, jejichž příprava byla plánována již řadu let. Tato investice stála středisko více než 12 mil. korun. SKI a BIKE Špičák zainvestoval ale také do různé zimní techniky, zejména do nové moderní zimní rolby. Kvalitnější sníh zajistí letos nová sněhová děla.

Provozovatelé Špičáku mysleli na pohodlí svých návštěvníků vskutku komplexně. Lyžaři se budou moci připojit na internet pomocí wifi jak v celém areálu, tak dokonce i na samotném vrcholu hory. Pro vyčerpané strávníky je v areálu k dispozici nový kiosek, kde mohou návštěvníci ochutnat řadu domácích specialit.

Pro rodiče s dětmi jsou zde připraveny zajímavé výukové programy lyžování za velmi výhodné ceny. SKI a BIKE Špičák neustále pracuje na modernizaci nového areálu a připravuje řadu dalších projektů. Řidiči se mohou těšit například na nové parkoviště, které bude vystavěno během příštího roku.

foto : spicak.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství