QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

29.04.2024 15:38

Plzeňský festival vína nalákal davy lidí - FOTKY

Stánky s tím nejlepším vínem z Moravy a Čech, široká nabídka street foodu, pěkné počasí, živá muzika a skvělá atmosféra. Tak to vypadalo v pátek a v sobotu v centru Plzně. Podívejte se na FOTKY!

Auto skončilo za Lužany na boku. Řidička je zraněná

25.05.2020 13:20     25.05.2020 14:38

Osobní auto havarovalo v pondělí 25. května odpoledne u odbočky na Zelené. Záchranáři dopravili ženu se středně těžkými zraněním do nemocnice.

1

Pětačtyřicetiletá řidička mířila kolem 13. hodiny od Vlčí na Lužany na jihu Plzeňska.  Když na místo dorazili záchranáři, auto leželo na boku. "Jednu osobu jsme vyprostili přes zadní dveře bez pomoci vyprošťovacího zařízení,“ uvedl mluvčí krajských hasičů Petr Poncar.

"Zdravotnická záchranná služba ženu ročník 1995 transportovala se středně těžkým zraněním a při vědomí do fakultní nemocnice v Plzni na Lochotíně,“ doplnil Vítězslav Sladký ze Zdravotnické záchranné služby Plzeňského kraje.

"Příčina dopravní nehody je v šetření. Alkohol byl na místě vyloučen dechovou zkouškou,“ dodala policejní mluvčí Ivana Jelínková s tím, že nehoda si vyžádala dopravní omezení. Provoz byl řízen kyvadlově.

FOTO: HZS PK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24