QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

29.04.2024 15:38

Plzeňský festival vína nalákal davy lidí - FOTKY

Stánky s tím nejlepším vínem z Moravy a Čech, široká nabídka street foodu, pěkné počasí, živá muzika a skvělá atmosféra. Tak to vypadalo v pátek a v sobotu v centru Plzně. Podívejte se na FOTKY!

Dopravní nehoda auta a dodávky u Staňkova na Domažlicku má tragické následky

02.04.2024 17:34

V odpoledních hodinách vyjížděly všechny složky IZS k tragické dopravní nehodě u Staňkova. Řidič osobního automobilu svým zraněním na místě podlehl.

Vrtulník

K dopravní nehodě osobního automobilu a dodávky došlo na silnici II/185 ze směru od Staňkova u odbočky na Hlohovou.

Řidič osobního automobilu svým zraněním na místě podlehl, žena bojuje o život v nemocnici. "Na místě byly dvě zraněné osoby.  Žena ročník 1965 utrpěla vážná zranění a byla při vědomí transportována na emergency Fn-Lochotín pozemní výjezdovou skupinou. Muž řidič ročník 1942 utrpěl vážná zranění a byl na místě záchranáři resuscitován," uvedla mluvčí záchranky Mária Svobodová s tím, že i přes veškerou snahu zasahujících se již nepovedlo obnovit životní funkce zraněného muže a lékař letecké záchranné služby konstatoval jeho úmrtí na místě.

Na vině je řidič dodávky, který přejel do protisměru. "Řidič (ročník 2003) dodávky jel ve směru od obce Staňkov na obec Hlohová. Z dosud nezjištěných příčin přejel do protisměru, kde se čelně střetl s osobním vozidlem tovární značky Škoda Felicia. Alkohol byl u řidiče dodávky dechovou zkouškou vyloučen," doplnila informace mluvčí policistů Barbora Šmaterová.

Foto ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24