Noční jízda se opilému motocyklistovi nevyplatila

08.09.2020 9:10

V sobotu 5. září v brzkých ranních hodinách došlo v ulici prap. Veitla v Nýrsku k dopravní nehodě, kde silně opilý šestatřicetiletý muž jedoucí na motorce narazil do zaparkovaného auta.

nýrsko

Muž byl silně opilý. Při příjezdu policie byl vyzván k dechové zkoušce. "Dechová zkouška elektronickým přístrojem ukázala pozitivní výsledek 2,44 promile alkoholu v krvi", komentuje mluvčí policie Dagmar Brožová.

Při průjezdu letovotočivou zatáčkou nepřizpůsobil motocyklista rychlost jízdy a vyjel vpravo mimo komunikaci do prostoru pro kolmé stání vozidel. Čelně tam narazil do zaparkovaného osobního vozidla značky Škoda Octavia.

Po nárazu do auta utrpěl účastník nehody zranění, ošetření a lékařské vyšetření spojené také s  odběrem krve proběhlo v nemovnici v Klatovech.

nýrsko+Celková škoda na obou vozidlech byla vyčíslena na 52 tisíc korun. Dopravní nehodu dále šetří policisté Dopravního inspektorátu v Klatovech. Ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Foto: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte_copy