QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

29.04.2024 15:38

Plzeňský festival vína nalákal davy lidí - FOTKY

Stánky s tím nejlepším vínem z Moravy a Čech, široká nabídka street foodu, pěkné počasí, živá muzika a skvělá atmosféra. Tak to vypadalo v pátek a v sobotu v centru Plzně. Podívejte se na FOTKY!

Policejní manévry v příhraničí. Policie pátrá po skupině ozbrojených mužů

12.04.2024 10:30

Do jednoho z domů na Domažlicku měli vniknout ozbrojení muži. Od nočních hodin po neznámých pachatelích pátrají hlídky policie.

DSC04568

„V nočních hodinách jsme na tísňové lince přijali oznámení o tom, že do domu v obci v příhraničí Plzeňského kraje měli vniknout ozbrojení muži, kde poté spoutali několik osob,“ potvrdila informace Dagmar Brožová, mluvčí policie.

Na místo ihned vyjelo několik policejních hlídek, které po neznámých pachatelích začaly ihned pátrat. Přivolán byl policejní psovod se služebním psem, nasazen byl také vrtulník. Do pátrání byli přizváni také němečtí policisté.

„Vyvíjíme maximální úsilí, abychom podezřelé muže zadrželi. V současné době provádíme úkony trestního řízení, takže nebudeme poskytovat bližší informace. Jakmile to bude možné, další informace sdělíme,“ dodala mluvčí policie.

Loupež v domě se obešla bez zranění. „Záchranná služba na místě nezasahovala," potvrdila Mária Svobodová, mluvčí záchranné služby.
 

Článek budeme aktualizovat.

Foto ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte_copy