QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

29.04.2024 15:38

Plzeňský festival vína nalákal davy lidí - FOTKY

Stánky s tím nejlepším vínem z Moravy a Čech, široká nabídka street foodu, pěkné počasí, živá muzika a skvělá atmosféra. Tak to vypadalo v pátek a v sobotu v centru Plzně. Podívejte se na FOTKY!

Totálně zpitý teenager skončil v nemocnici, případ si převzala policie

18.02.2019 14:58

Mejdan party teenagerů vyvrcholil v Plzni v zásah strážníků a následně i záchranky. Jeden z náctiletých chlapců skončil v nemocnici v totální opilosti, nemohl ani mluvit.

DSC04888

Strážníci zasahovali u podivné skupinky v Palackého ulici v Plzni. Parta měla kopat do dveří jednoho z domů. Než dorazila hlídka na místo, někteří stačili utéct.

"Na místě zastihli strážníci už jen dva, zato jednoho z nich namol opilého. V těle mu kolovalo tolik alkoholu, že mu nebylo téměř rozumět, neustále vrávoral a padal na zem. Přitom všem si přesto neodmítl arogantní jednání k zasahující hlídce. Dechovou zkoušku u tohoto chlapce byla zjištěna hladina alkoholu v dechu 1,72 promile," popisuje mluvčí městské policie Jana Pužmanová.

Během chvíle byla na místo povolána také záchranka. "Protože se jednalo o ještě nezletilého, na místo dorazili záchranáři a odvezli ho k dalšímu ošetření na dětské oddělení Fakultní nemocnice Lochotíně," dodává mluvčí strážníků.

Tím to ovšem nekončí. Vzhledem k věku chlapce byla celá záležitost předána policii. Zabývat se tím bude také Orgán sociálně právní ochrany dítěte . 

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24