V Klatovech srazilo auto chodce! Muž zemřel v nemocnici

30.11.2021 18:55     30.11.2021 22:50

Při dopravní nehodě v Klatovech došlo v podvečer ke střetu osobního vozidla s chodcem, který přecházel po přechodu. Muže transportoval do nemocnice vrtulník. Bohužel zraněním podlehl.

foto QAP CZ

Vozidlo řídila 41letá řidička. "Dnešního dne v 17:45 hodin došlo v Klatovech k vážné dopravní nehodě. Jednačtyřicetiletá řidička jela s osobním vozidlem tovární značky Škoda Roomster ulicí 5. května ve směru od obce Železná Ruda směrem do centra. V blízkosti obchodního domu řidička z nezjištěného důvodu pravděpodobně přehlédla muže, který přecházel v místě přechodu pro chodce a v prostoru přechodu pro chodce došlo ke střetu," popisuje nehodu mluvčí policie Eva Červenková.

Na místo dopavní nehody vyjely všechny složky integrovaného záchranného systému. Muž utrpěl velmi vážná zranění, v nemocnici zemřel.

"Osmapadesátiletý muž utrpěl vážná zranění a byl letecky transportován do nemocnice k ošetření. Muž svým zraněním v nemocnici podlehl. Policisté u řidičky provedli dechovou zkoušku, která byla s negativním výsledkem. U zemřelého bude nařízena soudní pitva. Přesnou příčinou a veškerými okolnostmi dopravní nehody se budou zabývat kriminalisté z územního odboru Klatovy. Policisté žádají případné svědky dopravní nehody, aby se přihlásili na bezplatnou linku 158," dodala policejní mluvčí.

ilustrační foto

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT