Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

V Plzni se koná Svatební veletrh

11.03.2011 21:48

V pátek 11. března začal v Plzni Svatební veletrh. Pokud hledáte inspiraci na svatbu, určitě vyražte právě sem. Koukněte na fotky, co všechno můžete na veletrhu vidět.

c11
c21bb1b2b3b4b5b6b7b8cc1c2c3c4c5c6c7c8c9c10c11c12c13c14c15c16c17c18c19c19ac20

Pokud máte před sebou svatbu a potřebujete inspiraci, vyražte na Svatební veletrh, který v pátek 11. března začal v angelo Hotel Pilsen. Potrvá do neděle 13. března. Přinášíme vám ´ochutnávku´  z prvního dne veletrhu.

"Na svatebním veletrhu máme letos 48 vystavovatelů, přičemž nejvíce zastoupeny jsou stánky se svatebními a společenskými šaty, zlatnictví a fotografické služby. Většina vystavovatelů přitom nabízí snoubencům zajímavé veletržní slevy a možnost rezervace vybraného zboží," uvedla manažerka angelo Hotel Pilsen Kateřina Pešírová. "Letošní novinkou jsou vystavovatelé oblečků pro zvířátka, které se objeví i na módní přehlídce společně s šaty ze Svatební agentury Lady S." 

"Zajímají nás šatičky, dorty a tak podobně," řekla QAPu.cz Lenka z Plzně, která na svatební veletrh přišla s neteří Anetkou. "Nejvíc se mi tu líbí maskoti, převlečné figurky ženicha a nevěsty," prozradila osmiletá Anetka a její teta Lenka, která si prohlížela nabídku svatebních oznámení, dodala: "Je to všechno moc krásné, hned bych se vdávala znovu!" 

Na veletrhu můžete najít i stánek Národního památkového ústavu v Plzni. Přijde Vám to zvláštní? Vždyť ale spousta snoubenců chce mít romantickou svatbu na hradě nebo zámku. "Největší zájem bývá o zámek v Manětíně, tam si dokonce zájem snoubenců vynutil speciální akci v únoru, kdy byly mimořádné prohlídky zaměřené na možnosti svateb v zámku s ukázkami svatební tabule v restauraci, ukázkami zlatníka, vazby květina a podobně," řekl mluvčí Národní památkového ústavu v Plzni David Růžička a pokračoval: "Velice oblíbené jsou také hrady Švihov a Velhartice, a takovou naší vlajkovou lodí je zámek Kozel, kde se vyšlo vstříc nejmodernějšímu trendu a vzniklo v zámeckém parku venkovní obřadiště. Zájem je i o Rabí."

Voňavý stánek Pekařství Malinová přitahoval velkou pozornost. "Nabízíme svatební dorty, cukrářské výrobky, zabýváme se svatbami, rauty, oslavami a podobně," řekla Milena Troiola a dodala, že trendem letošního roku zůstává klasika. "To znamená světlý korpus, máslová náplň. Občas, spíše méně, se stane, že chtějí snoubenci modernější styl. Nabízíme i obalový materiál na výslužky, které kompletně dodáváme. Dobré je objednávat si dort a cukroví alespoň 14 dní předem, protože děláme kompletní servis, s nevěstou si sedneme, vybereme podle katalogu nebo podle její předlohy. Z 99 % můžeme udělat cokoliv si nevěsta přeje."

"Letošním trendem jsou pastelové barvy, jako růžová, béžová a podobně, prostě klasika a hodně do přírodna" vysvětlila Šárka Krampolová z květinářství Stará vesnice a pokračovala: "Nevěsty chtějí hodně klasiku. Nejoblíbenější květinou stále zůstává růže a kala, ale hodně se objevují i tulipány a třeba také kopretiny."

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství