Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Na scéně U Zvonu se už v sobotu odehraje první divadelní představení

09.06.2021 10:45

Divadelní léto pod plzeňským nebem odstartuje už v sobotu 12. června představením Poslední zrnko písku. Vstupenky můžete zakoupit na internetu nebo v den představení na místě.

970x250-starbucks-nitro

Venkovní divadlo je jedinečný a ojedinělý zážitek, který se odehrává na místě, kterým běžně jen procházíte. Tento rok se scéna nachází U Zvonu. Při návštěvě není nutné dbát na společenskou stránku večera, oblečení volte příjemné a teplejší.

Na místě budou dodržena všechna platná hygienická opatření, zakoupením vstupenky divák stvrzuje, že se akce zúčastní s platným negativním covid testem, potvrzením o očkování anebo potvrzením o prodělání onemocnění covid.

Těšit se můžete na tato divadelní představení: Romeo a Julie, Cyrano, Slyšíš mě?, Poslední zrnko písku, Slam Poetry All Stars, Jsme muzikál!

Již 14. ročník Divadelního léta pod plzeňským nebem začíná už v sobotu 12. června, kdy se na scéně U Zvonu odehraje Poslední zrnko písku. "Autorská inscenace vznikla vloni v rámci rezidenčního pobytu studentů DAMU a dramaturg Jaroslav Jurečka za ni převezme Uměleckou cenu města Plzně. Poslední zrnko písku, které je na programu i v neděli 13. 6., vystřídá v pondělí 14. 6. večer muzikálových hitů Divadla J. K. Tyla Jsme muzikál! Premiéra letošní hlavní novinky Romeo a Julie se chystá na 26. 6., následovat bude deset repríz. Ve druhé polovině července nabídne Divadelní léto reprízy úspěšné inscenace Cyrano z roku 2018, premiéru autorské novinky Slyšíš mě? a tradiční slam poetry," uvedla Daniela Vítová.

Více informací se dozvíte ZDE.

Foto: Alžběta Huclová

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT