QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

KV Stone - zpracování kamene, firma s téměř 30letou tradicí

07.10.2020 15:45

Chcete mít doma opravdu kvalitní kuchyňské desky, obklady v koupelnách, dlažby, krby, schody z kamene? Svěřte se do rukou specialistů z KV Stone.

CG0A1903
CG0A1903CG0A1919CG0A1944CG0A1986CG0A1970CG0A2041

Firma KV Stone se specializuje na zpracování kamene a také jeho následnou montáž. V rámci Plzeňského kraje KV Stone spolupracuje s několika kuchyňskými a interiérovými studii (Interiér Plzeň, Thorn Metal a jiné), kde vám poradí a nebo můžete kontaktovat rovnou KV Stone

Jak taková realizace zakázky probíhá?

Nejprve si sjednáte schůzku s odborníky z KV Stone, kteří za Vámi přijedou až domů. Nebo se můžete společně potkat v sídle společnosti a  prohlédnout si zde vystavené kameny popř. nahlédnout do výroby. V rámci poradenství zdarma vám pomohou s výběrem vhodného materiálu i technického řešení. Po vyjasnění všech detailů se následně podepíše objednávka či smlouva. Dále odborný technik provede zaměření, tím započne realizace dle vašich představ. Zkušení pracovníci vám vždy ochotně poradí. 

S čím vším vám v KV Stone ještě pomohou? 

“Kromě realizace kuchyňských desek, obkladů, dlažeb, barových pultů, schodů, parapetů, krbů a umyvadlových desek provádíme takzvané doplňkové služby,” říká obchodní a technický specialista pro Plzeňský kraj, David Andr.

“Poskytujeme poradenství v oblasti kamenictví a rádi vám poradíme na základě našich dlouholetých zkušeností. Provádíme opravy a renovace starších kamenných povrchů v komerčních i soukromých prostorech. Snažíme se vyhovět každému přání a naše služby tomu odpovídají,” dodává David Andr.

Při své práci KV Stone používá především chemii značky AKEMI, jedná se o osvědčené produkty pro čištění a údržbu přírodního a umělého kamene.

Pokud i vy chcete, aby nějaký z kamenů oživil váš interiér nebo exteriér, kontaktujte odborníky z KV Stone a domluvte si první konzultační schůzku ZDARMA.

 

Pro Plzeňský kraj zajišťuje obchodní a technický servis:  

David Andr

Tel.: 773 775 696

e-mail: praha@kvstone.cz

Sídlo společnosti:

KV Stone s.r.o., Hroznětínská 182, 362 32 Otovice u K. Varů 

IČ: 26331772, DIČ:CZ26331772 

e-mail: kamen@kvstone.cz  •  info@kvstone.cz

 

Foto: KV Stone

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24