Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Srážka sanitky s autem na náměstí Míru! Zraněná školačka skončila v nemocnici, FOTKY

16.04.2014 7:56     16.04.2014 8:40

Srážka sanitky s osobním autem na náměstí Míru zkomplikovala ve středu ráno provoz na Klatovské v Plzni. V nemocnici skončila 9letá dcera řidičky osobního auta. Podívejte se na fotky z místa!

Nehoda sanitky a osobního auta na náměstí Míru.
Nehoda sanitky a osobního auta na náměstí Míru. Nehoda sanitky a osobního auta na náměstí Míru. Nehoda sanitky a osobního auta na náměstí Míru. Nehoda sanitky a osobního auta na náměstí Míru. Nehoda sanitky a osobního auta na náměstí Míru. Nehoda sanitky a osobního auta na náměstí Míru. Nehoda sanitky a osobního auta na náměstí Míru. Nehoda sanitky a osobního auta na náměstí Míru.

Nehoda osobního auta se sanitkou zkomplikovala dopravu na jednom z hlavních tahů v Plzni ve středu ráno. ke kolizi došlo na náměstí Míru, kde projížděla sanitka takzvaně "na majáky", řidička jí ale podle všeho nedala přednost. Zpoždění ráno nabraly i tramvaje číslo 4.

Dopravu na náměstí Míru na Klatovské třídě v Plzni ve středu ráno zkomplikovala srážka sanitky s osobním autem. V nemocnici skončila 9letá dcera řidičky osobního auta. Podle všho bude vina na nehodě právě na 42leté ženě, která vjela do křižovatky ve chvíli, kdy projížděla místem sanitka se zapnutými majáky.

"K nehodě došlo na křižovatce Klatovská - Mánesova. 42letá řidička vjela do křižovatky z Mánesovy ulice a střetla se se sanitkou, která jela po Klatovské třídě směrem do centa. Z místa odvezla další sanitka 9letou dívku do nemocnice," potvrdila QAPu mluvčí policie Hana Štefflová s tím, že u řidičky osobního auta i u řidiče sanitky bylo dechovou zkouškou vyloučeno požití alkoholu před jízdou.

Nehoda naštěstí nezkomplikovala dopravu tak výrazně, jak se očekávalo. Tramvaje číslo 4 nabraly jen mírné zpoždění, během několika minut se provoz vrátil do normálu vzhledem k tomu, že vozidla nezasahovala přímo do tramvajového pásu.

FOTO: QAP.CZ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství