Auto CB ŠKODA nový SUPERB

V úterý se jelo finále GIANT LIGY Plzeň 2020

16.09.2020 17:12

Pátý finálový díl GIANT LIGY v Plzni na Rapidu se jel opět za pěkného letního počasí.  Diváci si tak závod užili. I přes technické problémy vyhrál Michal Boroš z ČET Cyklo Team Tábor.

haberman a uhlig
aktivita novotnýboroš a kelemencelkově GIANT LIGA 2020 vítěz Rybaelitehaberman a uhligDSC_6118_editedhrubý-svoboda-uhlig- vojtěchjuniořioslava boroškelemen v únikuryba a borošpetr kelemenryba a boubalženy

V úterý 15. září se jel finálový závod GIANT LIGY Plzeň 2020.

Do Plzně dorazil vedle Petra Kelemena z CCC Sprandi i kompletní cyklokrosový team ČEZ Cyklo Team Tábor v čele s Michalem Borošem. Závod si nenechal ujít ani Jan Rajchart z Ethic sport cycling team.

Závod se jel ve vysokém tempu. Kelemen s Borošem využili dokonale taktické hry mezi týmy AC Sparta Praha a CT WEBER, kde finišoval boj mezi Janem Rybou a Martinem Boubalem. V polovině závodu se začal prosazovat i Henri Uhlig (rad.net – Rose Team) a bodově mu to tentokrát stačilo v nabité konkurenci na celkové páté místo.

V závodě byli opět velice aktivní i junioři z domácího týmu Roman Kreuziger Cycling Academy, nejlépe se tentokrát vedlo Stanislavu Procházkovi, který se stal i nejlepším Juniorem GIANT LIGY PLZEŇ 2020.

V soutěži aktivity Bageterie Boulevard závodili Oldřich Novotný za CT WEBER a Jan Šubrt z Cyklo Atom. A právě Novotný tentokrát o jediný bod vyhrál a oblékl se znovu do puntíků v měsíci září.

Ženám tentokrát kralovala Kristýna Burlová z Team Dukla Praha, v kategorii Masters jezdce nad 40 let vyhrál Petr Ruman z Cyklo Atom a zároveň se tak mohl radovat z celkového vítězství v NaCesty.cz Cupu 2020.

Celkovým vítězem seriálu GIANT LIGA PLZEŇ 2020 po COVID-19 se stal zaslouženě Jan Ryba z AC SPARTA PRAHA.

Foto: Giant Liga

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT