Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.06.2024 18:21

Plzeňská muzejní noc nalákala davy lidí - FOTKY

Již 20. ročník Plzeňské muzejní noci nabídl v pátek 31. května veřejnosti nahlédnout nejen do muzeí netradičním způsobem. Připraven byl bohatý program. Podívejte se na FOTKY.

Plzeň porazila Mladou Boleslav, Pavlát si připisuje nulu

01.12.2023 20:51

Plzeňští hokejisté potěšili v pátek 1. prosince fanoušky, Boleslavi nadělili celkem 5 branek.

HC Škoda Plzeň_hokej_fanoušci_ilustrační_2023_2024 (5)

Zápas 24. kola byl na programu první prosincový den. Plzeňská Škodovka přivítala Mladou Boleslav, která je aktuálně na posledním místě tabulky.

V první třetině poslal domácí do vedení Aleksi Rekonen. Druhá i třetí třetina byly na střely ještě bohatší, trefili se Pour a Holešinský, ve 49. minutě zvýšil na 4:0 Schleiss a poslední branku dal znovu Rekonen. Domácí Škodovku podržel v utkání skvělý brankrář Dominik Pavlát, který si připsal druhou nulu v sezóně.

Dneska jsme měli velmi dobrý vstup do utkání, tlačili jsme se k soupeři do pásma, ale do poloviny utkání to bylo pouze o jednu branku, a i soupeř měl nějaké svoje šance. Předvedli jsme bojovný výkon, který byl podpořený skvělým Dominikem Pavlátem v bráně. Konečně jsme si také pomohly speciálními týmy, podařilo se nám využít přesilové hry, dnešních bodů si velmi ceníme, klukům děkujeme za předvedený výkon,“ uvedl po zápase trenér Petr Kořínek.

Plzeň tak bere důležité body, aktuálně je na 11. místě tabulky.

HC Škoda Plzeň – BK Mladá Boleslav 5:0 (1:0, 2:0, 2:0)

Branky a nahrávky: 8. Rekonen (Söderlund, Zámorský), 29. Pour (Laakso, Holešinský), 40. Holešinský (Pour, Rekonen), 49. Schleiss (Zámorský, Lev), 52. Rekonen (Holešinský, Laakso).
Průběh utkání: 0:0, 5:0.

foto: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství