Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Zoufalec chtěl skočit z mostu Generála Pattona! Policisté ho chytli v poslední chvíli

24.10.2014 11:18

Záchranu života na poslední chvíli mají na kontě policisté v Plzni. Těsně před skokem se jim podařilo zachránit muže, který se chtěl vrhnout střemhlav z mostu Generála Pattona.

Nový transporter PČR_foto_QAP (19)

Další pokus o sebevraždu zaměstnal v tomto týdnu policisty i záchranku v Plzni. Tentokrát se chtěl zoufalý muž vrhnout z mostu Generála Pattona. Pžed tím ale zavolal na tísňovou linku. Policejní hlídka, která dorazila na místo, chytla muže právě ve chvíli, když chtěl skočit.

Dramatickou záchranu života si na konto připsali policisté z Plzně. Vše odstartovalo telefonátem na tísňovou linku, kam zavolal zoufalý muž s tím, že chce skonsovat se životem. "Policisté byli vysláni operačním důstojníkem zachránit život mladému muži, který chtěl ukončit své trápení skokem z mostu Generála Pattona v centru Plzně. V okamžiku, kdy policisté na místo dorazili, se 27letý muž nakláněl přes zábradlí a chtěl svůj úmysl zrealizovat. Pohotoví policisté však po něm "skočili" a muže strhli zpět," popsala záchranu mluvčí policie Hana Štefflová.

Na místo následně dorazila i záchranka, která mladého muže převezlana psychiatrii.

V tomto týdnu jde v Plzni už o druhý podobný pokus o sebevraždu. Už v úterý večer museli hasiči, záchranáři i policisté vyjíždět do Lobez, kde chtěl pro změnu sebevraždu spáchat 24letý mladík. Ten stál na parapetu okna a hrozil, že se zabije. Důvodem byla hádka s přítelkyní, která se s ním rozešla. Také v tomto případě skončil zoufalec na psychiatrii. Podrobnosti k události najdete v článku zde.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství