Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

31.05.2024 19:06

Voda v některých řekách stoupá

Aktuálně je na 1. stupni vodní nádrž Hracholusky (Mže).

Kam můžete v Plzeňském kraji vyrazit na Den dětí?

31.05.2011 9:05

Ve středu 1. června slaví svůj svátek všechny děti. V řadě měst a obcí se budou proto konat oslavy Dne dětí. Jinde nechávají zábavu na víkend. QAP.cz ví, kam můžete na Den dětí vyrazit!

Ve středu 1. června slaví svůj svátek všechny děti. V řadě měst a obcí se budou proto konat oslavy Dne dětí. Jinde nechávají zábavu na víkend. QAP.cz ví, kam můžete na Den dětí vyrazit!

Středa 1. června

V areálu Letního kina v Domažlicích se akce "Město dětem 2011" koná od 14 do 18 hodin. Zábavné odpoledne nabídne kolotoč, houpačky, skluzavku, trampolíny, skákadlo, balónky a soutěže. Vstup je zdarma!

V Horšovském Týně se od 17 hodin v kině promítá pásmo pohádek pro nejmenší Kytice pohádek. Uvidíte pohádky Krtek v ZOO, Utržené sluchátko, Potkali se u Kolína, Cvrček a bombardon a Jak Žofka pořádala svatbu.

V Horažďovicích můžete vzít děti na jejich svátek do kina na Autopohádky, které kino Otava promítá od 17:30 hodin.

V Plasích se od 15 hodin na hřišti pod DDM koná Den děti se stonožkou. Tématem je Pohádkový les a děti se mohou těšit na sportovní a znalostní disciplíny, se kterými jim pomohou pohádkové bytosti. Vyrábět se také budou skřítkové a děti dostanou malý dárek. Speciální odměna čeká na ty, kteří přijdou v pohádkové masce. Vstupné je 20 korun.

Pátek 3. června

Městská knihovna Klatovy zve od 17 hodin na Den pro děti s angličtinou aneb Anglina a Matylda, která pořádá společně s The Language School of English Martina Searles. Děti se mohou těšit na čtení z knížky Roalda Dahla Matylda, naučí se pár nových slovíček, zahrají si hry a zasoutěží si, a to všechno dvojjazyčně. Akce je pro děti od 6 do 12 let, které mají rády angličtinu. Vstup zdarma, nutná je předchozí registrace. Přihlášky si můžete vyzvednou v knihovně nebo stáhnout z webu a odevzdat v knihovně. Pro děti budo připraveny i dárky.

Dům dětí a mládeže pořádá v Horažďovicích od 14:30 hodin Švihadlový trojboj - soutěž ve skákání přes švihadlo pro dvojice na nádvoří zámku.

Sotoba 4. června

Pohádkový les pro nejmenší pořádá DDM Horažďovice od 14 hodin na Ostrově. V pohádce na děti čeká i skákací šašek!

V Újezdě Svatého Kříže se Dětský den koná od 15 hodin v areálu střelnice. Děti si užijí hry, soutěže, střelbu, lukostřelbu, svezení na koni, táborák i stezku odvahy!

Pochod pohádkovým lesem pořádají od 15 hodin Město Zbiroh, místní hasiči, MŠ, skauti a ZŠ a ZUŠ. Začíná se na parkovišti před zdravotním střediskem a cíl je na koupališti ve Zbiroze. Trasa je dlouhá cca 2 km, děti jdou pouze v doprovodu dospělé osoby. Čekají na Vás pohádkové bytosti i lesní strašidla se svými úkoly, opékání vuřtů s čerty, občerstvení pro dospělé. Promotým Hitrádia FM Plus přiveze dětem spousty dárečků a překvapení!

Den dětí se koná také v Kladrubech. V Kostelní ulici začíná ve 14 hodin a děti se mohou těšit na soutěže a další zábavu.

Na koupališti v Kaznějově si děti užijí Pohádkový les. Od 14 hodin jej pořádá ČASPV Pohyb Kaznějov a připravuje cestu pohádkovým lesem plnou her, zábavy a sportu, táborák (špekáčky s sebou!)  a přijdou i místní hasiči.

V Nečtinách začíná ve sportovním areálu ve 13 hodin Středověký dětský den, který nabídne historický šerm, rytířský turnaj na koních, středověké soutěže a hry, dětský kolotoč i lanovou dráhu a trampolínu.

Pohádkový les můžete navštívit s dětmi také v Nýřanech, a to od 14 hodin na místním koupališti. Putování pohádkou zpestří zajímavé soutěže.

Také ve Všerubech se od 10 hodin koná Dětský den a to na hřišti. Pro děti budou připraveny různé soutěže a také něco sladkého např. cukrová vata.

Neděle 5. června

V Plzni - Radčicích se uskuteční Dětské westernové odpoledne. Na hřišti u sokolovny Vás od 14 do 18 hodin čeká vystoupení s honáckými bičy, pistolnická show a během celé odpoledne se můžete podívat, jak vypadal život na divokém západě, navštívit tábor lovců kožešin, vyzkoušet rýžování zlata, hod lasem na cíl, hod podkovou a tomahavkem, střelbu ze vzduchovky a další disciplíny. Děti dostanou i malý dárek. Akci pořádá Městský obvod Plzeň 7 - Radčice ve spolupráci s TJ Sokol Radčice. Více na umo7.plzen.eu.

Na stadionu ve Stříbře se od 13 hodin koná Den dětí. DDM a restaurace Sauna pro děti připravily spoustu soutěží, skákací hrad, trampolínu, pohádkový les, malování na obličej, výtvarnou dílničku, lanové dráhy i zumbu. Na místě nebudou chybět také debrujáři ze stříbrského gymnázia a zástupci nízkoprahového klubu RESET.

V Bělé nad Radbuzou se Dětský den koná od 14 hodin na fotbalovém hřišti. Děti si tu užijí hry, soutěže, střelbu ze vzduchovky, požární útok a opékání vuřtů!

V Manětíně se Dětský den s policií, hasiči a záchranáři koná od 14 hodin na hřišti TJ Sokol. Akci moderují Jarda Kůsa a Tonda Kubů, hraje Dj Baker. Proběhnou ukázky práce Integrovaného záchranného systému, pro děti je připravena spousta soutěží o odměny, her a překvapení jako jízda na koni, skákací hrad apod. Občerstvení mají děti zdarma! Promítat se také budou pohádky. Vstupné je dobrovolné a na akci poveze zájemce z okolí zdarma speciální autobus, který jede trasu Rabštejn (12:00), Svolny (12:10), Hrádek (12:20), Nečtiny (12:40), Zhořec (12:50), Mezí (12:55), Újezd (13:05), Křečov (13:25), Štichovice (13:30), Česká Doubravice (13:40) a Vladměřice (13:45). Z Manětína odjíždí zpět v 18:15 směrem na Rabštejn a Křečov a v 19:00 směrem na Nečtiny a Zhořec.

Den dětí se koná i ve Zbůchu, a to od 13 hodin u hasičské zbrojnice. Děti čekají soutěže, sladká odměna i diskotéka!

Dětský den se koná také v Plzni 9 - Malesicích, kde jej ve spolupráci s TJ Sokol Malesice, SDH Malesice a Mysliveckým sdružením pořádá městský obvod na fotbalovém hřišti. Akce plná soutěžení a her je pro děti do 15ti let, malé děti jen v doprovodu rodičů nebo prarodičů.

A dále?

Například Dnešice pořádají Cestu pohádkovým lesem v sobotu 11. června. Horní Lukavice pak chystá Dětský den v neděli 12. června na koupališti, kde na děti vedle zábavy čekají dárky, ukázky práce hasičů a občerstvení.

Chystáte také Vy oslavu Dne dětí nebo zábavnou akci pro nejmenší? Dejte o ní vědět prostřednictvím QAPu.cz! Pošlete nám pozvánku na e-mail qap@qap.cz !!!

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství