Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Na utkání Viktorky s AC Milan vyjede z Plzně vlak zdarma!

29.11.2011 10:42

Na zápas plzeňské Viktorky s AC Milan, který se v úterý 6. prosince hraje v Praze, mohou fanoušci jet z Plzně vlakem zdarma!

13

Na utkání FC Viktoria Plzeň s AC Milan v pražském Edenu vypraví v úterý 6. prosince Plzeňský kraj opět speciální vlak zdarma!

"Pro příznivce Viktorie vypravil Plzeňský kraj v minulosti opakovaně speciální dopravu, například na konci srpna vyjel vlak na odvetný zápas play off Ligy mistrů mezi celky FC Viktoria Plzeň a FC Kodaň do pražského Edenu. Fanoušci tuto možnost přijali s nadšením," uvedl mluvčí FC Viktoria Plzeň Pavel Pillár s tím, že stejně jako na duely s Borisovem a Barcelonou bude nyní dopravu finančně zajišťovat fotbalový klub FC Viktoria Plzeň a Plzeňský kraj pomohl při přípravách a technickém zajištění akce. "Speciální vlak bude vyjíždět opět v den utkání v úterý 6. prosince v 16:40 z hlavního plzeňského nádraží, cílem budou pražské Vršovice."

Fanoušci přijedou speciálním vlakem do Prahy přibližně 2 hodiny před zápasem a zpět do Plzně odjíždí vlak ve 23:55 hodin, do cíle dorazí asi v 1:30 hodin ve středu 7. prosince.

"Vouchery budou, na rozdíl od předchozích výjezdů, vydávány v klubovém fanshopu od středy 30. lïstopadu od 9 hodin do vyčerpání kapacity!" upozornil Pillár a dodal, že voucher na cestu vlakem tam i zpět bude zdarma, vydáván však bude pouze proti vstupence na utkání.

Foto: Pavel Němeček, orfoto.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT