Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Zajíc "zdemoloval" dvě auta! Škoda je sto tisíc - FOTKY

13.11.2015 11:29

Vyhýbání se zajíci stojí za nehodou, která nakonec znamenala dvě zdemolovaná auta a škody sto tisíc. Jeden z řidičů utrpěl i zranění.

FOTO_PČR (5)

Poměrně kuriózní příčiny má nehoda, kterou řeší policisté na Domažlicku. Ke střetu dvou vozů došlo na silnici mezi Domažlicemi a Horšovským Týnem ve čtvrtek. Řidič osobního auta se vyhýbal zajíci, při tom se střetl s protijedoucí nákladní dodávkou. Škody se vyšplhaly dost vysoko.

Ke střetu aut došlo na silnici druhé třídy z Domažlic do Horšovského Týna. "Řidič vozidla tovární značky Škoda Roomster jedoucí od obce Horšovský Týn směrem na obec Domažlice údajně ve snaze vyhnout se zajíci, který přebíhal z pravé strany přes komunikaci, přejel částečně do protisměru, kde se bočně střetl s nákladním vozidlem tovární značky Renault Trafic. V důsledku střetu vjel pětadvacetiletý řidič Renaultu na pravou krajnici a odtud sjel do pravého silničního příkopu, kde s vozidlem poškodil směrový sloupek," popsala průběh nehody mluvčí policie Dagmar Brožová.

Při nehodě došlo k lehkému zranění řidiče dodávky. Že by skákající zajíc byl vidinou v opilosti, to se rozhodně nepotvrdilo. "Požití alkoholu před jízdou bylo u obou řidičů vyloučeno dechovou zkouškou," dodává mluvčí policie.

V podstatě banální příčina způsobila ovšem nehodu s celkem vysokými škodami. Na obou autech vznikly shodně škody okolo padesáti tisíc. Dopravní nehodu policisté dál šetří.

FOTO: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT