Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

02.06.2024 11:10

Region zasáhly bouřky!

Výstraha před bouřkami platí v celém Plzeňském kraji až do dnešní 20. hodiny

01.06.2024 18:21

Plzeňská muzejní noc nalákala davy lidí - FOTKY

Již 20. ročník Plzeňské muzejní noci nabídl v pátek 31. května veřejnosti nahlédnout nejen do muzeí netradičním způsobem. Připraven byl bohatý program. Podívejte se na FOTKY.

Tříletá holčička pobíhala po tramvajovém pásu!

13.06.2013 14:12

Dvakrát během tohoto týdne museli strážníci řešit případ ztraceného dítěte. Zatímco v první případě se malý chlapec zatoulal mamince v parku, ve druhém mohlo dojít k tragédii. Tříletá holčička pobíhala po tramvajovém pásu.

Obrovská tragédie se mohla odehrát v Plzni na Skvrňanech. Na služebnu strážníků přivedla malou dívenku žena, která ji viděla pobíhat po silnici a vbíhat do trmavajového pásu. Maminka se nakonec našla. V tomto týdnu už jde o druhý případ, kdy se ztratilo malé dítě.

K prvnímu případu došlo ve Chvojkových lomech, kam vyrazila maminka se dvěma dětmi na procházku. V jednu chvíli se jí ale zatoulal čtyřletý syn. Proto se okamžitě obrátila na strážníky.

"Maminka byla se svými dvěma malými dětmi na procházce v Chvojkových lomech a při tom se jí někam ztratil její 4letý syn. Vzhledem k závažnosti a naléhavosti situace bylo na místo ihned vysláno 5 hlídek Mestské policie. Strážníci propátrávali Chvojkovy lomy a přilehlé okolí, včetně Lužické ulice, kde rodina bydlí. Chlapečka se jim tak podařilo nalézt v rekordních 15 minutách,"popsala pátrací akci Dana Krausová z Městské policie.

"Chlapec byl ve společnosti 3 lidí, kteří jej potkali a naštěstí se mu opravdu snažili pomoct. Vzhledem k tomu, že jim ale klučina nedokázal říct, kde bydlí, nedokázali by mu bez policistů pomoci. Hlídka, která chlapečka našla, se jej snažila utišit a jiná hlídka mezitím přivezla ustaranou maminku,"dodala Krausová.

Holčička pobíhala po silnici na Skvrňanech

Mnohem závažnější případ ale museli řešit strážníci na Skvrňanech. Přímo na služebnu jim žena přivedla tříletou holčičku s tím, že ji viděla, jak běhá po silnici a po tramvajovém pásu. Naštěstí nakonec i v tomto případě se nakonec maminka našla. Sama se totiž obrátila na strážníky s hrůzou, že se jí holčička ztratila.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství