Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Ideální letní počasí! Tak zní nová předověď od 4.července!

03.07.2013 20:42

Žádné extrémní tropy, žádné přívalové deště, ani prudké ochlazení. Podle nové předpovědi meteorologů nás v následujících sedmi dnech čeká příjemné počasí. Jen během víkendu přibydou srážky.

ilustarčka QAP foto

Meteorologové ve středu vydali novou předpověď na období od 4.červnce do 12.července. O víkendu nás sice čeká ještě větší oblačnost a také by mělo pršet, teploty ale rozhodně nijak výrazně neklesnou a mnohem lépe to bude vypadat během příštího týdne. Čeká nás slunečno a teploty setrvale okolo 25 stupňů.

Ještě během pátku by měly někde doznívat bouřky a v sobotu by mělo víc pršet, rozhodně ale nedojde na nijak výrazné ochlazení. I přes přeháňky by se teploty v sobotu měly odpoledne pohybovat okolo 23 stupňů. A potom už to bude jenom lepší. Od pondělí bude v regionu podle výhledů vldánout ideální počasí, vhodné na koupání, na sport i na výlety.

Od pondělí 8.července do středy 10.července bude většinou skoro jasno nebo jasno a odpolední maxima se budou pohybovat okolo 25 stupňů. Někde by se mohla dostat až na 27 stupňů.

Od čtvrtka 11.července bude sice přibývat oblačnost, ale obloha by stále měla vydržet spíš polojasná a ani teploty nepůjdou nijak extrémně dolů, klesnout by měly jen o pár stupňů a stále tak budou teploměry ukazovat okolo 24 stupňů.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte