Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Startuje nový ročník soutěže Miss Plzeň, registrace byly spuštěny

10.10.2011 7:30

Startuje nový ročník soutěže krásy Miss Plzeň. Krásné dívky, letos nově již od patnáci let, se již nyní mohou registrovat do soutěže. Novou Miss poznáme v dubnu příštího roku.

Karel3

Opět po roce se vrací soutěž krásy Miss Plzeň. Krásné dívky se již nyní mohou přihlašovat do prestižní soutěže. Registrace byly spuštěny a zůstanou otevřené až do 27. ledna 2012.

Oproti ročníku 2011 dochází v soutěži k několika změnám a to především za účelem možné účasti širšího spektra dívek, jejichž zájem o účast v soutěži byl v předchozích ročnících skutečně velký. Proto se organizátoři rozhodli vyjít dívkám vstříc a dolní hranice 17 let, jejíž dosažení bylo nutné pro účast v soutěži, byla posunuta na 15 let.

"Další podmínkou bylo trvalé bydliště v Plzeňském kraji. Opět na základě zájmu dívek jsme rozšířili…v Plzeňském kraji mohou mít nyní trvalé bydliště nebo zde mohou studovat nebo pracovat," uvedl organizátor soutěže Karel Šebek.

Všechny dívky od 15 do 25 let splňující stanovené podmínky pro účast v soutěži se tak mohou registrovat na oficiálních stránkách soutěže www.miss-plzen.cz

Casting se uskuteční 1. února 2012 a novou Miss Plzeň poznáme 20. dubna 2012 v plzeňském Parkhotelu.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství