Auto CB ŠKODA nový SUPERB

V Plzni a Třemošné se odehraje mezinárodní turnaj amatérských hokejistů

27.04.2013 13:08

Tento turnaj se zde uskuteční již třetím ročníkem. Letos bude výjimečný vysokým počtem přihlášených. Dorazí týmy z USA, Francie, Švýcarska a dalších zemí.

czech challenge

Třetí ročník mezinárodního amatérského hokejového turnaje dospělých se uskuteční od 9. do 12. května 2013. Dějištěm turnaje „Czech Challenge Cup“ se stanou stadiony Kooperativa Arena Plzeň a Sport Aréna Třemošná.

Během letošního mezinárodního turnaje budete moci vidět v akci celkem 14 týmů ze zemí USA, Francie, Německa, Slovinska, Švýcarska, Slovenska a České republiky. Počet přihlášených týmů letos překvapil i samotné organizátory.

„Po zkušenostech z loňského roku jsme letos rozdělili týmy do dvou výkonnostních skupin“, vysvětluje Michal Šubrt, ředitel turnaje. „V prvním ročníku jsme přivítali 4 týmy, druhý rok 8 družstev a v letošním roce zavítají do Plzně více než dvě stovky rekreačních hokejistů ze 14 týmů“, upřesňuje Michal Šubrt.

Až z kalifornského San Jose přiletí s týmem „Brewers“ už potřetí i Brian Hornstra. Co ho přilákalo právě do Plzně? „Spousta hokeje, možnost srovnání s týmy z celého světa, příjemná atmosféra a plzeňské pivo“, a s úsměvem dodává: „Před třemi lety jsem se nechal přemluvit, abych jel na turnaj někam do Evropy. Vloni, prakticky okamžitě po skončení slavnostního ceremoniálu jsem se začal těšit na letošní rok!“

Kdy se bude hrát?

První zápasy čekají týmy ve čtvrtek 9. května v podvečer. Dále se bude pokračovat v pátek ráno až do neděle 12. května. Od 16:15 hodin pak proběhne slavnostní ukončení a předání cen. Kompletní program naleznete na stráchkách: www.czechchallenge.com.

Srdečně jsou zváni všichni hokejoví fanoušci! Vstupné je zdarma!

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte