Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

V Rokycanech začíná další rekonstrukce

05.11.2011 13:29

Další rekonstrukce komunikace se chystá od pondělka 7. listopadu v Rokycanech. Jde o rekonstrukci křižovatky ulic Boženy Němcové a Zeyerova, která byla již jednou odložena kvůli majetkovému vypořádání.

uzavírka

Rekonstrukce frekventované křižovatky ulic Boženy Němcové a Zeyerova se od pondělka 7. listopadu chystá v Rokycanech. Jde o již jednou odloženou rekonstrukci komunikace.
"Rekonstrukce musela být již jednou kvůli majetkoprávnímu vypořádání odložena," vysvětluje opoždění mluvčí rokycanské radnice Jan Engler.
Součástí stavby bude oprava komunikace, ale také chodníků, prodloužení cyklostezky, veřejné osvětlení, přeložka sdělovacích kabelů, přeložka VTL plynovodu a sadovnické úpravy. Stavba bude koordinována se samostatnou akcí Správy železniční dopravní cesty ´ Zabezpečení stávajícího železničního přejezdu´. Stavební úpravy k zabezpečení přejezdu budou provedeny v rámci rekonstrukce křižovatky.
"S rekonstrukcí bude spojeno několik částečných dopravních uzavírek, o kterých zavčasu budeme obyvatele informovat. Práce budou probíhat dle aktuálních klimatických podmínek, dokončení je předpokládáno koncem zimy 2012," popisuje mluvčí.
Na realizaci akce ´Rokycany – rekonstrukce křižovatky B. Němcové – Zeyerova´ byla vybráno společnost EUROVIA CS a. s. s cenou 5 943 473 korun včetně DPH.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství